„Leoparzii” au învins în Ungaria

15 Feb. 2009, 16:17 Pregătiri, amicale
„Leoparzii

CFR Timișoara a câștigat primul amical din pregătirea de iarnă învingând în deplasare la divizionara secundă maghiară Kozarmisleny SE. La pauză scorul a fost 2-0 pentru gazde, aceștia au marcat două goluri în două minute după care au cedat inițiativa. Bănățenii au dominat meciul și au marcat trei goluri din acțiune când au schimbat sistemul din clasicul 4-4-2 în 3-4-1-2. Reușitele feroviarilor s-au consemnat din zece în zece minute începând cu minutul 65 când Raul Costescu a șutat lobat de la 30 de metri peste goalkeeperul ungur Antal.

 

Revenit din cantonamentul Urziceniului alături de Dudaș, Neagoie a marcat și el un gol frumos, șut sub transversală în urma așezării lui Băișan. Ultimul gol a fost reușit de Murineanu în minutul 85 și a adus prima victorie pentru feroviari în pregătiri, după înfrângerile la indigo, scor 1-2 cu Bihorul Beiuș și Mureșul Deva.

 

Dacă în țară unele echipe din Liga a 2-a au fost afectate de starea terenului (a se vedea imaginile de la FC Bihor-ACU Arad). Timișorenii au fost mai norocoși și au jucat ultimele două meciuri în condiții bune pe teren sintetic.

Sârbii nu au primit viza

Antrenorul Florin Bugar nu i-a avut la dispoziție pe sârbii Marko Jovanovic și Uros Milosavljevic pentru amicalul din Ungaria, deoarece aceștia nu au primit viză de intrare în țara vecină. De asemenea la alb-vișinii au absentat portarul Irimia, D. Rădoi și Molcuț, toți trei cu probleme medicale. Irimia și Molcuț au o ușoară întindere în timp ce Dorin Rădoi lipsește o săptămână în urma entorsei din meciul cu Mureșul Deva.
Deși a jucat în acest amical, fundașul Niculae Oltean venit de la Mureșul Deva, nu a fost reținut în lotul bănățenilor. Următorul amical pentru bănățeni va avea loc tot în Ungaria împotriva unei divizionare secunde, Mako. Meciul se va disputa joia viitoare la Szeged în nocturnă.

CFR Timișoara: D. Mutu – Oltean, Goșa, Geamăn, Marchiș – Dudaș, Neagoie, Murineanu, Bertea – Sz. Szekely, Giuchici jr.
Au mai jucat: Cioloca – Boabeș, Scărlătescu, Băișan, R. Costescu, Ramzi Chatti, Pecarov.

Kozármisleny: Antal – B. Szabó, Dienes (Kutyáncsánin), A. Éles – Medgyesi, Horváth, Z. Tóth, Kanizsai (Weigerding) – HergenrÅ‘der (K. Müller), Gy. Horváth (Kresz), Z. Laki
Marcatori pt. gazde: Gy. Horváth (31), A. Horváth (33)

articol scris de Cornel Biholari
 

15 Feb. 2009, 16:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă