Laso, „dublă” la debutul pentru Olimpia

Marius ANGHEL 25 Jul. 2014, 18:56 Pregătiri, amicale
Laso,**

În primul meci de pregătire din stagiul montan de la Poiana Brașov, FC Olimpia a jucat joi împotriva echipei Victoria Bod din liga V-a brașoveană. Meciul s-a încheiat cu victoria la scor, 7-1, la pauză 4-0, a echipei sătmărene.

Pentru echipa pregătită de Cosmin Bodea au marcat în ordine: Bujor (13), Apostu (31), Bic (34), Gavrilescu (38), Laso (54 și 74), Neagu (78). Unicul gol al echipei din Bod a fost marcat din penalty în minutul 73. După cum se vede pe lista marcatorilor și-au trecut numele cei trei jucători nou veniți de la UTA, dar și bihoreanul Bic.

Olimpia a început cu următoarea formulă: Anca Trip – Munteanu, Mureșan, Bălău, Iuhas – Swarczkopf, Villand – Gavrilescu, Bic, Bujor – Apostu. Au mai jucat: Paul, A.Rus, Neagu, Micaș, Lucaci, Tillinger, Laso, Faur, Feier, Marinaș, Brata. Ușor accidentați, Romario Rus și Boștină, au fost menajați în acest meci.

Iar din cele spuse de antrenorul Cosmin Bodea, lucrurile merg bine în cantonament, cu 2-3 antrenamente zilnice, accentul fiind pus pe pregătirea fizică „Ne pregătim intens, dar băieții răspund pozitiv la comenzi. E drept, a apărut și oboseala, dar este firesc să fie așa” ne-a spus tehnicianul grupării sătmărene care a adăugat că și-ar mai dori un fundaș central în lot.

Altfel, în lot a reapărut atacantul Daniel Feier după ce acesta s-a pregătit câteva zile cu lotul la Fortunei Brazi, grupare la care este legitimat Erwin Zsiga.

În următorul meci de pregătire, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, Olimpia va întâlni, pe Unirea Tărlungeni, echipă cu care se va confrunta și în campionat. Pentru miercuri antrenorii ar mai vrea să perfecteze un alt meci de preferință cu o echipă din ligile inferioare din județul Brașov. Iar după întoarcerea acasă, în 9 august formația sătmăreană va întâlni pe FC Bihor revanșa urmând să se dispute în 13 august.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 25 Jul. 2014, 18:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă