„La situația existentă, jucătorii sunt de admirat pentru felul cum se pregătesc”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 17:20 Pregătiri, amicale

Antrenamentele utiștilor în formulă de avarie continuă în surdină. Dan Stupar are sub comandă aceiași fotbaliști ca în ziua reunirii, cu mențiunea că unii dintre ei s-au mai învoit o zi-două pentru a susține examene la Facultate. Luni, a fost rândul lui Miron să absenteze din acest motiv, pentru ca alți trei tineri, Andrei Cioară, Alex Neagu și Cornel Ene să fie scoși din circuit din pricina unor accidentări. Portarul se resimte în zona mușchilor inghinali, mijlocașul piteștean are din nou probleme la oasele metatarsiene a piciorului stâng, iar Ene are dureri la spate. Totuși, ultimul și-ar putea relua antrenamentele începând de marți.

După cum se știe, odată cu revenirile lui Adrian Falub și Marius Suller la Cluj, echipa a rămas doar pe mâna lui Dan Stupar. „Secundul” din Calea Aurel Vlaicu e plăcut surprins de felul cum reacționează elevii săi, știindu-se că nu au fost lămuriți despre ceea ce se va întâmpla cu ei. „Cureaua e strânsă la maxim, dar nu ne lăsăm răpuși. Astăzi, după antrenament, chiar i-am felicitat pe jucători pentru felul cum se pregătesc și cum se implică. Sunt de admirat pentru asta”, a ținut să precizeze fostul fundaș al „Bătrânei Doamne”.

Cert este că în afara ședințelor de pregătire cu caracter fizic, utiștii trebuie să improvizeze mult la antrenamente. Nu mai departe de ziua de sâmbătă, în lipsa portarilor, jucătorii au fost obligați să șuteze doar din careu în cadrul meciului școală desfășurat pe terenul sintetic dotat cu balon de la baza sportivă Real Sport ce-i aparține lui Radu Mărginean. Cert este că echipa, ce ar trebui să fie oricând vioara întâi la un club de fotbal, e pusă în planul secund, iar reflectoarele trec doar pe actualii și posibilii viitori conducători.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 17:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă