La Bradu, ca-n Misiune Imposibilă: salvarea de la retrogradare

30 Jan. 2012, 14:17 Pregătiri, amicale
La Bradu, ca-n Misiune Imposibilă:** salvarea de la retrogradare

Antrenorul lui Atletic Bradu, Flo­rin Pampea, are încredere că poa­te salva echipa de la retro­gra­dare, însă pentru asta este nevoie de o pregătire bună de iarnă, dar și de a schimba destul de multe la echipă.

– Cum se prezintă echipa după o săptămână de pregătire?
– Lucrurile încearcă să intre pe un făgaș normal. Trebuie să schim­băm din temelie tot ce s-a în­tâmplat până acum cu pregă­ti­rea și cu totul. Doar așa vom putea realiza ceva. Am văzut că băieții au un moral bun. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am.

– Cât de grea va fi realizarea obiectivului de salvare?
– Ca și în film: Misiune im­po­si­bilă… dar am încredere că pu­tem. Avem șanse să ne sal­văm. Este o provocare și pen­tru mine… dar îmi plac provo­că­rile și am acceptat. Am în­cre­dere în jucători.

– E primul mandat ca princi­pal…
– Da, așa este. Am mai fost antrenor cu portarii până acum. E altceva însă acum, sunt mai multe responsabilități. Îmi pla­ce însă munca. Am început o mi­siune grea, dar nu mi-e tea­mă.

– Ce știi despre Liga a III-a?
– Ușor-ușor, mă documen­tez despre celelalte echipe, astfel ca la începutul campionatului să știu cu ce și cu cine mă confrunt.

– De duminică se merge în can­to­na­ment…
– Da, o săptămână vom merge la Herculane. E nevoie de acest can­to­nament pentru retur. Chiar am și insistat pentru el, întrucît e nevoie de pregătire fizică. Vom face zilnic cîe două antrenamente dar vom mer­ge și la teren.

Articol scris de Silviu Mihai

30 Jan. 2012, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă