La Berceni au mai rămas doar 13 jucători din vechea gardă

Mihai Andries 09 Jul. 2014, 12:20 Pregătiri, amicale
La Berceni au mai rămas** doar 13 jucători din vechea gardă

Echipa antrenată de Marin Dragnea a reluat antrenamentele de luni, într-o formulă radical schimbată față de finalul sezonului 2013-2014. Astfel, din vechiul lot au mai rămas la dispoziția clubului doar 13 jucători, dintre care nu lipsesc Pădurețu, Epaminonda Nicu și Alexandru Radu. În schimb, cele mai grele pierderi au fost suferite în defensivă, acolo unde Berceniul a rămas în primul rând fără portari. Asta deoarece la serviciile lui Laurențiu Marin s-a renunțat încă din timpul play-off-ului, iar Meilă a revenit la Chiajna, după ce i-a expirat împrumutul la Berceni.

Și linia de fund este în grea suferință după ce golgheterul Fâșie a ales să plece la FC Olt, după șase ani petrecuți în curtea echipei ilfovene. Ilfovenii au mai renunțat și la doi oameni de pe benzile apărării, Feraru și Pazon.
Pe lista plecărilor mai figurează Al. Stan (ajuns la Chiajna), Răduță, Cîrstea, Bitez și Aldea. Dacă Bitez a revenit la Dinamo, în schimb Aldea (foto) a pus ghetele în cui și a acceptat oferta lui Sebi Tudor de a face parte din stafful Fortunei ca preparator fizic.

Pentru a acoperi pierderile suferite, Berceniul a luat deja în probe un grup însemnat de tineri Under 21, printre aceștia numărându-se și ex-suceveanul Arotăriței, care în tur a jucat la Inter Clinceni

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 09 Jul. 2014, 12:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă