Juventus, învinsă cu 3-0 la Ploiești! Tene a ratat un penalty la 0-0

21 Jan. 2012, 13:38 Pregătiri, amicale
Juventus, învinsă cu 3-0 la Ploiești!** Tene a ratat un penalty la 0-0

Într-o partidă amicală disputată, în această dimineață, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, trupa lui Constantin Schumacher a trebuit să se recunoască învinsă de formația de primă ligă Petrolul, cu scorul de 3-0.

Totuși, Juventus a avut șansa deschiderii scorului, în minutul 28, când Buștea a pătruns în careu, l-a întors pe toate părțile pe Pompiliu Stoica și în cele din urmă fundașul stânga al ploieștenilor a fost nevoit să faulteze. Lovitura de pedeapsă a fost ratată de Tene, aceasta fiind de altfel una dintre puținele ocazii clare de gol create la poarta Petrolului.

Golurile gazdelor au fost marcate de Melinte (36), Damien (47) și Borza (58)

Bucureștenii s-au prezentat la primul test din 2012 cu o formulă de echipă radical schimbată față de turul campionatului și lucrează în această perioadă, în special, la omogenizarea lotului și a relațiilor de joc.

După această partidă, Valeriu Răchită a renunțat la cei trei coreeni veniți în probe și la fundașul Basso.


Petolul: Valincius – Străuț, Melinte, Basso, P. Stoica – Fl. Dumitru (cpt), S. Mustivar – Buleică, Stoimirovic, Damien – Voican. Au mai jucat: Oprea – Tudor, Bărbulescu, Buhuș, Negru, Borza, Neagu, Surugiu, Lee, Kang, Ki

Juventus: Sardescu – Amet, Bârsănel, Trică, Busuioc – Bănuță, Daia, Buștea, Tene – Jane Valdrack, Florică. Au mai jucat: Bobariu – Petrescu, Ianuși, Tudor Popa, Goșman, Ionuț Liuta, Țăran, Oanță, Cristian Iancu, Petculescu, Alex. Radu, Grecu, F. Pham.

21 Jan. 2012, 13:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă