Juventus București egala Dunării Giurgiu

Liga2.ro 04 Feb. 2009, 18:30 Pregătiri, amicale
Juventus București egala Dunării Giurgiu

Dunărea Giurgiu a remizat astăzi cu formația din al treilea eșalon, Juventus București. Partida s-a disputat cu începere de la ora 11.00 la câțiva kilometri de Giurgiu, în comuna Frătești.

Ceața deasă a pus destule probleme celor două combatante care au oferit o primă repriză slabă din punctul de vedere al spectacolului, bazându-se mai mult pe angajament fizic.

Nemulțumit de evoluția elevilor săi, Marin Barbu a schimbat după pauză aproape întreaga echipă, în vreme ce omologul său de pe banca Juventusului, Marian Mărgărit a preferat să schimbe după pauză un singur jucător, pe Adam, în locul acestuia evoluând Alexandru Dan.

Al doilea mitan a adus și mai multe faze de poartă, bucureștenii fiind mai aproape de gol prin Dan și Călințaru și mai ales Baicu, în vreme ce Kurtuy putea aduce victoria echipei de la malul Dunării.

Următoarea partidă amicală pentru giurgiuveni va fi în compania echipei Dunav Ruse (Liga a II-a bulgară), vineri cu începere de la ora 15.00 pe stadionul Dunărea Port, în timp ce echipa bucureșteană va evolua contra Gloriei Buzău.

Dunărea a început partida cu Dragne – Șanțmare, Ciocârlan, Ungureanu, Damian – Cojenel, Cl. Vasile, Ochia, E. Nicola – Bănaru și Ș. Iordache. După pauză au mai evoluat Neagu, Bâlu, Alexandru Radu, M. Soare, Sișu, Lascarache, Bănaru și Kurtuly.

Juventus București a evoluat în următoarea formulă: Rădulescu – Enache, Tălpeanu, Amet – Dima, Călințaru, Rotaru, Ionică – Ștefanovici, Motan, Adam. După pauză au mai evoluat Dinu, A. Dan și Baicu.

Articol scris de Costel Spînu

Liga2.ro 04 Feb. 2009, 18:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă