Juventus a primit Măciuca pe propriul teren

09 Mar. 2012, 19:29 Pregătiri, amicale

București. Colentina. Ora 11:45

Termopanele blocurilor freamătă în jurul terenului II al clubului Juventus Colentina pe măsura ce echipele își fac apariția pe teren.

Spectatorii din balcoane țin pumnii strânși echipei gazdă, oricând pregătiți să înapoieze o minge sărită peste plasa de siguranță. Toate sufletele din Colentina strigă sloganul echipei bucureștene „NihilSine Deo”. Oaspeții de azi sunt FC Damila, echipa comunei Măciuca, ce mai include satele Ciocănești și Mădulari. Urmează amicalul secolului!

Meciul începe tare. La mijlocul terenului se aud primele lovituri os pe os iar arbitrul, despre care toată tribuna crede că ar fi primarul Radu Mazăre (sau o clonă bine realizată a acestuia) temperează echipa din Măciuca. „Nu mai lovi, că nu e frumos” sau „Hai, păsărică, ridică-te că nu ți-a făcut nimic” le strigă centralul jucătorilor însetați de victorie.

Min 6. Jucătorii de la Damila nu se lasă însă, atacă plini de determinare iar la capătul unei faze pe partea dreaptă, o centrare venită în careu îl găsește pe Albinaru care scutură plasa cu o lovitură puternică de cap. E GOL pentru Damila Măciuca! Micuța galerie se bucură în frunte cu D. Dinculescu, șeful galeriei Măciucare.

Jocul curge surd la mijlocul terenului și prima repriză se încheie în dominarea oaspeților, fără însă ca Măciuca să mai perforeze poarta juventină. DJ Andi, susținătorul principal al echipei din Colentina intră la pauză în cabina echipei sale de suflet și îi impulsionează pe jucători cu un mix de pasiune și vorbe din popor.

Repriza secundă debutează cu ceva mai mult avânt al gazdelor Juventus Colentina, ajutați și de un al 12-lea jucător. Toată lumea îl strigă Parmezan și este cunoscut că „antrenorul din tribună” al echipei. Parmezan Colintineanu este poetul spectator. Printre versurile lui preferate azi se numără „hai, mă, peste ei, pai vin ăștia din provincie să ne facă aicia?!”, „tușiere, ai grijă ce arăți, că dup-aia ai dambla cu mine” sau „băi optare, aleargă bă, că au venit sandvișurile!”.

Matinala Radio 21, Anca Maco, imparțială până acum, simte nevoia de energie a echipei din Colentina și strigă după unul din cei doi jucători de culoare bucureșteni: „Hai, Jean Pierre, aleargă mânca-te-ar mama de mușchiuleț bine făcut!”.

Min. 90+2 – Măciuca joacă vertical și, la ultima minge aruncată în terenul celor de la Juventus, profită de o greșeală a unui fundaș bucureștean pentru a-și crea o nouă ocazie de gol. Doi jucători de la Damila scapă singuri cu portarul din Colentina și, după o fază școală, îl execută pe acesta stabilind scorul final al partidei: Juventus Colentina – Damila Măciuca 0-2.

Spectatorii sunt bucuroși de un meci frumos, cu multe faze de poartă, în care oaspeții și-au dorit mai mult victoria, fapt concretizat și pe tabela de marcaj. Matinalii D.Dinculescu și DJ Andi, rivali astăzi, își strâng mâna și împart împreună flori doamnelor și domnișoarelor venite la stadion. Anca Maco dispare în căutarea lui Jean Pierre, probabil pentru a-l ajuta cu ceva sfaturi de dietă pe sistem forță și energie.

Atât de aici, de pe stadionul Juventus din Colentina. A transmis pentru Radio 21, redacția Sport – Tineret – Sănătate, Shurubel.

Mai multe FOTO și VIDEO pe RADIO 21

În matinalul Radio 21 de astăzi, antrenorul echipei Damila Măciuca, Erik Linkar și antrenorul FC Juventus București, Constantin Schumacher, au intrat în direct pentru a vorbi despre amical. Află ce au avut de spus cei doi antrenori înainte de meci și cât de aproape de rezultatul final a fost pronosticul dat de către D Dinculescu înainte de meci! Click aici.

09 Mar. 2012, 19:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă