Juventus a învins satelitul Concordiei la scor de neprezentare. Diniță, trădat de apărare

Mihai Andries 18 Jan. 2015, 23:21 Pregătiri, amicale

Sâmbătă dimineață, sinteticul complexului Juventus a găzduit pe o ceață sâcâitoare, amicalul dintre echipa gazdă și satelitul Concordiei, oficiat la centru de Alexandru Tudor. Cei doi tehnicieni au ținut să vadă la joc toți jucătorii pe care i-au avut la dispoziție, în special oaspeții. Laurențiu Diniță a experimentat cu acest prilej o nouă așezare tactică, în formula 3-4-3 și, timp de o repriză, situația s-a prezentat bine, scorul pauzei fiind 0-0.

Fundașii experimentați, dezamăgirea lui Diniță

Din păcate, după pauză, Diniță a schimbat liniile și i-a trimis pe spate pe Florin Ilie, Albu și Burnea, iar cei trei au capotat neașteptat. O diagonală ajunsă între fundașii Concordiei s-a lăsat cu o invitație reciprocă de a da în minge și juniorul Nica a speculat momentul și a deschis scorul. Apoi, Albu i-a pasat lui Florin Ilie, acesta a pierdut mingea și Alex Vasile a făcut 2-0. Ultimul gol al meciului i-a aparținut lui Cazan, care a închis tabela la un sec 3-0.

„Am rămas cu un gust amar de la linia de fund, în condițiile în care au greșit jucători cu experiență, care cochetează cu prima echipă și de la care aveam pretenții” a comentat Diniță (foto) după meci.

 

Alin Stoica nu a jucat din cauza spatelui, Rafi Stănescu prestație modestă

Așteptat să își facă debutul pentru echipa a doua a Concordiei, veteranul Alin Stoica (35 de ani) nu a mai jucat sâmbătă din cauza unor probleme la spate. Cum partida s-a jucat pe sintetic, mijlocașul nu a vrut să își agraveze problemele, în condițiile în care suprafața de joc a fost una tare.

Cealaltă vedetă venită în această iarnă la Chiajna, Rafi Stănescu (foto, stânga), a avut o prestație modestă, care i-a atras supărarea lui Diniță. „Rafi sper să înțeleagă că e o șansă pentru el să își relanseze cariera. A fost într-un declin vădit, iar noi încercăm să îl ajutăm, dar trebuie să se ajute și el” a declarat tehnicianul ilfovenilor.

JUVENTUS BUCUREȘTI – CONCORDIA CHIAJNA II 3-0 (0-0) Nica, Al. Vasile, Cazan

Juventus, repriza 1: Perianu – G. Moldoveanu, Răducu, Fl. Stoica, Arsu – Muzac, Fl. Ardelean – Goge, Bustea, M. Chițu – Arnăutu
Juventus, repriza 2: N. Mihalcea, Ad. Mihalcea – Eric Păun, Fl. Stoica, Crușoveanu, Ad. Grigore – Cincă, Fl. Ardelean – Cazan, Al. Vasile, Nica – Cioran

Chiajna II, repriza 1: Cojocariu – Vartanian, Kwadwo Twumasi, A. Șerban – Tudorie, Ciumacenco, Al. Răsdan, Fota – V. MIlitaru, C. Ionică, Kofi Twumasi.
Chiajna II, repriza 2: Dascălu – Fl. Ilie, Albu, Burnea – Calu, Mamadou, Rafi Stănescu, Val. Savu – Răducanu, B. Lemac, G. Anton

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 18 Jan. 2015, 23:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă