Juventus a câștigat la scor de tenis amicalul cu CS Șirineasa

Juventus a câștigat la scor de tenis amicalul cu CS Șirineasa

La primul amical al verii, nou-promovata în Liga a III-a CS Șirineasa a fost spulberată vineri, pe teren propriu, 1-6, în disputa cu Juventus București. Aflată la finalul cantonamentului de la Băile Govora, gruparea bucureșteană condusă de Daniel Oprița s-a impus clar, prin reușitele Chipirliu (2), Ilin (2), Stoenac și E. Nica. La ultima fază a jocului, vâlcenii au înscris golul de onoare prin juniorul Urucu, venit în probe de la Băbeni.

Aflată la începutul pregătirilor, CS Șirineasa trage semnalul de alarmă, pentru că Liga a III-a presupune trecerea de la amatori la profesioniști. Totuși, echipa vâlceană a avut și multe absențe, după ce Marinescu a fost operat de menisc, Chiripuș, Mușuroaia și Pușcatu au fost învoiți, iar Ceapă este în pregătiri cu CSM Râmnicu Vâlcea. În prima repriză, când Juventus a evoluat cu titularii, Șirineasa a fost net depășită și bucureștenii aveau 5-0 la pauză. În repriza secundă, meciul s-a echilibrat mult.

Alături de Primărie, care va asigura partea de competitiție, Șirineasa are doi sponsori principali, Stema Grup și Imoconstruct, însă este evident că are un potențial financiar redus, iar obiectivul va fi salvarea de la retrogradare.

Deocamdată, singurele noutăți în lotul pregătit de Octavian Iordache sunt Marinaș (Horezu) și juniorii Urucu (Băbeni), Voicilă (Flacăra) și Bloțu (Cernișoara). Portarul Voicilă, care este sub contract cu CSM, intenționează să dea în aceste zile probe și la Hermannstadt (Sibiu). Lotul va fi completat perioada următoare, fiind vizați în special juniori Under 19. „Nu prea găsim juniori la nivel local. Așteptăm să vedem ce ne poate împrumuta și CSM, dar și dacă îl vor păstra pe Ceapă, altfel el revine la noi”, a anunțat managerul de la Șirineasa, Mădălin Dobre.

Antrenorul principal Octavian Iordache încearcă să își mărească și staff-ul și s-a ajuns la un acord de colaborare cu Robert Tufiși, care va deveni antrenor cu portarii, dar va continua în paralel și la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2. Miercuri, 20 iulie, de la ora 18:00, Șirineasa va întâlni într-un nou test local pe  CSM Râmnicu Vâlcea.

CS Șirineasa în testul cu Juventus: Voicilă – Despoiu, I.Săraru, Nicolaescu, Fistogeanu – Ciocotoiu, Tomescu, Melcea, L. Săraru – Neacșu, Marinaș. Au mai jucat: Cârstoiu, Urucu, Bloțu și Tilioiu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă