Juventus a câștigat amicalul cu CS Mioveni disputat în Colentina. Argeșenii au condus

Marius ANGHEL 14 Apr. 2017, 12:15 Pregătiri, amicale

Libere în etapa a 29-a a Ligii 2, deoarece ar fi trebuit să joace cu Unirea Tărlungeni, respectiv CSM Râmnicu Vâlcea, două echipe desființate în iarnă, Juventus București și CS Mioveni au disputat, joi după-amiază, au disputat un meci amical în Capitală. Liderul eșalonului secund s-a impus în testul cu argeșenii cu 2-1, la capătul unui joc ce s-a întins pe durata a două reprize a câte 50 de minute fiecare.

CS Mioveni a deschis scorul în amicalul de pe stadionul din Colentina, în minutul 42 Cosmin Năstăsie reluând în plasă o minge din interiorul careului. Gazdele au egalat trei minute mai târziu, prin fostul jucător al argeșenilor, Vasile Buhăescu, atacantul transformând o lovitură liberă de la 20 de metri central. Scorul final a fost stabilit în minutul 73 de Adrian Hurdubei, a anunțat CS Mioveni pe site-ul oficial.

În cele 100 de minute jucate, ambii antrenori, Daniel Oprița, respectiv Alexandru Pelici, au folosit toți jucătorii apți pe care îi au la dispoziție în lot.

CS Mioveni a început meciul cu: Croitoru – Tirică, I. Stoica, Gugu, Tomozei – Boboc, Biceanu – A. Popa, Năstăsie, Ayza – Vintilă. În finalul primei reprize, în locul lui Tomozei a intrat Eduard Stoica, iar pe parcursul reprizei secunde au mai jucat: Vișa, Galan, Mîrzeanu, Andr. Neagoe, M. Staicu, Oct. Popescu și Trașcu.

În campionat, chiar dacă stau, cele două echipe vor câștiga la „masa verde”. Juventus va acumulat 66 de puncte și ar putea să se îndepărteze și mai mult de a doua clasată, dacă UTA câștigă sau remizează pe teren propriu cu Sepsi OSK, în timp ce CS Mioveni va face 50 de puncte și se va apropia și mai mult de locurile promovabile.

În campionat, cele două echipe și-au consumat întâlnirile directe. La București a fost 4-1 pentru Juventus (Chipirliu 45′ – pen., 52′, Călințaru 50′, 72′ / Năstăsie 38′), iar acasă CS Mioveni a câștigat cu 1-0 (M. Staicu 44′).

Săptamâna viitoare, CS Mioveni va juca în campionat, acasă, cu Foresta Suceava, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 12:00, în timp ce Juventus joacă tot acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu UTA Bătrâna Doamnă.

foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 14 Apr. 2017, 12:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă