Juniorul Grozoni împrumutat orădenilor până la vară

29 Jan. 2012, 19:24 Pregătiri, amicale
Juniorul Grozoni** împrumutat orădenilor până la vară

Dani Grozoni, juniorul Banatului Timișoara împrumutat inițial Beiușului și dorit de CFR Cluj, a fost în cele din urmă direcționat către divizionara secundă Luceafărul Oradea.

Împrumutat pe un an la Beiuș în Liga a III-a, mijlocașul lateral a ajuns în această iarnă la antrenamentele echipei din Gruia. Nu a fost lăsat la feroviari pe gratis și prin urmare mutarea a căzut. Grozoni (foto stânga) a ajuns în cele din urmă la Luceafărul, deși inițial nu-și dorea această destinație. El va juca pentru orădeni până la vară după care va reintra în planurile liceului Banatul.

Amical în trei acte

Luceafărul a încheiat testul de 120 de minute cu Recașul, liderul C5, la egalitate, scor 2-2. Jocul disputat azi pe sinteticul de la Salonta a fost împărțit în trei reprize a câte 40 de minute iar cele două echipe au rulat toți jucătorii apți.

Orădenii au folosit treizeci de jucători și au egalat prin golurile lui Onyeka (min. 100 și 115). Pentru „atletici” au marcat Nanu și Moroșan (min. 50, respectiv 70). Următorul joc al Luceafărului e miercuri cu Valea lui Mihai, în timp ce recășenii vor încheia cantonamentul din localitatea „1 Mai” pe 3 februarie.

articol scris de Cornel BIHOLARI

29 Jan. 2012, 19:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă