Juniorii Slatinei au lăsat o impresie bună în amicalul cu CS U Craiova. Cârțu: „Câțiva ar putea fi soluții pentru viitor”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 14:16 Pregătiri, amicale

Tehnicianul echipei FC Olt, Dan Oprescu, a dorit să vadă la lucru în amicalul de miercuri cu CS Universitatea Craiova, scor 1-2, nu doar titularii, ci și componenții tineri ai clubului.

Având în vedere faptul că banca tehnică a echipei din Liga 1 a ales să trimită titularii pe teren în actul secund, juniorii Slatinei au avut șansa să evolueze împotriva acestora. Prestația lor a fost foarte bună. „Da, a fost un test util, mai ales pentru copii, pentru că le-am dat șansa aproape tuturor, chiar și celor mai mici, să se bucure de un meci cu Craiova. Toți au jucat foarte bine, sunt bucuros că proiectul nostru este pe drumul cel bun. Părerea mea este că sunt mulți jucători care pot face pasul către Liga I”, a declarat Oprescu după amicalul cu CSU.

Legat de meciul de sâmbătă, din campionat, cu CSM Râmnicu Vâlcea, Oprescu a precizat că se așteaptă la un joc mai dificil decât cel din deplasare, cu CS Mioveni. „Meciul cu Vâlcea va fi echilibrat, după părerea mea mult mai greu decât cel de la Mioveni”, a mai spus tehnicianul grupării FC Olt.

Cârțu: „Ar putea fi jucători de aici care să ajungă la Craiova

De partea cealaltă, directorul sportiv al formației din Bănie, Sorin Cârțu, a precizat, la finalul jocului de la Slatina, că are motive de nemulțumire vizavi de prestația echipei sale. „Ne-a interesat să facem un antrenament, pentru că jucăm pe sintetic la Chiajna. Am zis să intrăm puțin în mediul de joc pentru duminică. Într-adevăr, nu s-a văzut diferența de eșalon. Probabil că avem multe motive de nemulțumire după acest joc. Jucătorii care au evoluat în prima repriză rămân sub observație, să vedem dacă merită să evolueze în primul unsprezece”, a spus Cârțu.

După Nicușor Bancu, care în vară a făcut pasul de la FC Olt în Liga I, nu este exclus ca alți tineri jucători de perspectivă să ajungă în Bănie. „O să-i mai urmărim, să vedem. Ar putea fi jucători de aici care să ajungă la Craiova, până la vară mai este. Da, mi-au plăcut câțiva jucători de la FC Olt, care ar putea fi soluții pentru viitor”, a mai spus Cârțu, care a rămas plăcut surprins de evoluția jucătorilor tineri de la divizionara secundă slătineană.

Bălgrădean: „FC Olt mi-a lăsat o impresie destul de bună”

Goalkeeper-ul celor de la CSU Craiova, Cristi Bălgrădean, a pus evoluția modestă a echipei pe seama faptului că nu a mai evoluat de mult timp pe teren sintetic. Totodată, fostul dinamovist a apreciat jocul celor de la FC Olt Slatina, cărora a ținut să le ureze succes în meciul oficial cu CSM Râmnicu Vâlcea. „A fost un meci amical, n-am mai jucat de mult pe sintetic, asta nu e o scuză. Am încercat să ne facem jocul nostru, pe care credem noi că îl vom pune în practică duminică, la Viitorul. Nu știu dacă ne-a ieșit, a fost un amical, nu trebuie să facem haz de necaz. FC Olt mi-a lăsat o impresie destul de bună, cunosc câțiva jucători, am fost colegi cu ei la Arad, au o echipă bună, vreau să le urez multă baftă sâmbătă, la meciul cu Vâlcea”, a declarat portarul celor de la Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 14:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă