Juniorii A de la CF Brăila s-au impus în amicalul contra colegilor mai mici

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 13:34 Pregătiri, amicale

Pe terenul doi al stadionului „Chimia” din stațiunea Lacu Sărat, un teren foarte greu dealtfel pentru jucătorii ambelor echipe, a avut loc duminică dimineață un meci de pregătire între cele două formații de juniori republicani de la CF Brăila.

Pe mocirla existentă pe suprafața de joc niciuna dintre echipe nu a putut să-și etaleze cunoștiințele tehnico-tactice, dar cu toate acestea juniorii „A” antrenați de Vasile Darie au câștigat în fața juniorilor „B”, antrenați de profesorul Marin Oprea, cu scorul de 2-0 (0-0).

Prima repriză a fost una în care niciuna dintre cele două echipe nu a reușit să marchetze, chiar dacă ocazii de gol au fost la ambele porți. Juniorii „A” au ratat deschiderea scorului prin Băutu (min. 18 și 26), Avram (min. 35) și Vlad (min. 40) în timp ce juniorii „B” au irosit șansa golului doar prin Băbătie în minutele 28 și 35.

După pauză, gruparea antrenată de Vasile Darie este mult mai periculoasă în acțiunile pe care și le creează, și drept dovadă au reușit să deschidă scorul în minutul 54. Lipan a luat în acel minut o acțiune pe cont propriu, pe partea dreaptă, a pătruns în careul advers și apoi a șutat pe colțul lung al porții apărate de Pucheanu, rămas fără replică: 1-0! De la juniorii „A” au ratat apoi desprinderea Băutu (min. 54) și Vlad (min. 66), care au irosit două ocazii monumentale de a dubla avantajul echipei lor, iar în minutul 72 juniorii mari au reușit să marcheze și cel de-al doilea gol. Băutu a centrat foarte bine de pe partea dreaptă,  Avram a venit prompt la întâlnire cu mingea, a pus latul la șase metri și a dus scorul la 2-0!

   Până la finalul partidei juniorii „A” mai ratează odată prin Pestrea (min. 80), iar juniorii „B” ratează prin Gologan șansa golului de Onoare (min. 76 și 87), și astfel se termină o partidă care nu a prea semănat cun meci de fotbal datorită terenului aproape impracticabil pe care s-a disputat meciul.

   Juniorii „A” (născuți în 1994-1995): Ciupercă – Rosiu, Resa, Pastrici, Ianculescu – Boariu, Pestrea, Vlad – Lipan, Băutu, Avram. Au mai jucat: Radu, Oprișan, Postolache, Anghel, Costache. Antr: Vasile Darie.

   Juniorii „B” (nascuți în 1996-1997): Pucheanu – Grosu, Leonte, Radu, Panait – Lazăr, Vasile, Negru, Cavaluc – Cristea, Băbătie. Au mai jucat: Gologan, Dincă, Boro, Minea, Botea, Bătrânu și Golea. Antr: prof. Marin Oprea.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 13:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă