„Jumătatea” mai bună a lui ACS Poli. Timișorenii au învins Vulturii Lugoj în al doilea amical din weekend

Elevii lui Dan Alexa folosiți azi la Lugoj au mai spălat din impresia proastă lăsată de unii dintre colegii lor ieri cu Mama Mia. ACS Poli a apelat în amicalul ce s-a disputat pe stadionul „Tineretului” la mai mulți jucători noi și străini în victoria cu 2-0 în fața divizionarei C Vulturii Lugoj. Golurile timișorenilor din eșalonul secund au fost marcate de englezul Wilson Kneeshaw și Alex Lazăr, ultimul a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri.

Cu mai mulți „stranieri”, dar și jucători care vor fi probabil titulari în B2, ACS Poli a arătat mai bine în amicalul de azi. Noile achiziții Carlos Eduardo și Milan Stavric i-au dat primele emoții fostului polist din poarta lugojenilor, Iordache. Kneeshaw l-a învins pe acesta în minutul 22 cu un șut de la 17 metri. Un minus la partida de azi va fi însă trecut la atacantul sârbo-bulgar în care „Chirurgul” își pune speranțele. Stavric a fost eliminat în minutul 37 pentru un fault dur. Alb-negrii nu au evoluat însă în inferioritate, conform convenției în astfel de partide s-a permis înlocuirea jucătorului în cauză, astfel pe teren a intrat mai devreme Alex Popovici. Jocul a fost tranșat în favoarea echipei de ligă superioară în debutul părții secunde. Atunci, Belu a fost secerat de Ardelean în careu iar un alt nou sosit, Lazăr, a transformat de la punctul cu var. Timișorenii au mai avut în acest joc un gol anulat pe motiv că mingea ieșise în prealabil în aut și o bară al cărei autor a fost Popovici.

Una peste alta tehnicianul Dan Alexa se poate declara mai mulțumit de jucătorii care au intrat azi din primul minut, spre deosebire de cei criticați după 0-1 cu Mama Mia ieri. Pentru ACS Poli urmează un nou amical miercuri, probabil ultimul dinainte de startul sezonului, cu FC Caransebeș pe teren propriu, în care timișorenii vor face ultimele reglaje.

Vulturii Lugoj: Iordache – Mânecan, Loga, E. Miculescu, Ardelean – Precupanu, Vlădia, Vânătu, Semenea -Stoichescu, Magdaș. Au mai intrat: Dobra, Ivașcu, Radosav și Marta. Antrenor: Cosmin Petruescu.

ACS Poli Timișoara: Pap – Belu, Scutaru, Cânu, Bălace – Bărbuț, Lazăr, Sana Camara, C. Eduardo – Kneeshaw, Stavric. Au mai intrat: Haidău – Popovici, Todorov, Poparadu și Nanu. Antrenor: Dan Alexa.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă