Jucătorii Plopeniului au intrat în cantonament

11 Feb. 2012, 11:58 Pregătiri, amicale
Jucătorii Plopeniului** au intrat în cantonament

De joi, la baza proprie, echipierii formației de Liga a III-a CSO Plopeni au intrat în cantonament. Este ultima grupare prahoveană de la acest nivel care a început perioada de pregătire centralizată, celelalte echipe aflându-se sau încheind, deja, cantonamentul de iarnă. Trupa antrenată de Daniel Dumitrache nu a demarat mai repede pregătirea specifică deoarece conductele cu apă de la cantonamentul propriu au înghețat, din cauza gerului.

În fiecare zi, jucătorii plopenari vor desfășura două ședințe de pregătire, urmând să dispute și câteva meciuri test. Până în momentul de față și-au antamat doar două jocuri de verificare, dubla cu locul secund din Liga A Prahova – Petrolistul Boldești. Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, pe terenul grupării de eșalon inferior, urmând ca returul să se desfășoare miercuri, 15 februarie, pe stadionul de la Liliești (Băicoi).

În ceea ce privește lotul de jucători, la ședintele de pregătire se află doi jucători noi: Andrei Baciu (ex-Conpet Ploiești) și Alexandru Alangescu (ex-Prahova Tomșani). „Pe lângă cei doi sportivi, la antrenamente participă mai mulți copii, pe care doresc să-i văd la meciurile de verificare și abia după aceea mă voi pronunța în privința acestora”, ne-a declarat noul tehnician al Plopeniului, Daniel Dumitrache, cel care l-a înlocuit pe Romică Ciobanu, după ce acesta din urmă nu a mai dorit să continue la gruparea prahoveană de Liga a III-a.

Se discută transferul lui Gabi Marin

Același interlocutor a admis că mai dorește jucători de valoare pentru a-și completa lotul cu care va aborda partea secundă a campionatului. Dumitrache ne-a spus că atacantul Cristian Nica a rămas la formația antrenată de el. În ceea ce privește transferul mijlocașului Gabi Marin, de la CSO Plopeni la Chimia Brazi, lucrurile nu sunt rezolvate. „Încă se mai discută trecerea lui Gabi Marin la Brazi, deși acesta s-a aflat în cantonament cu echipa de lângă Combinat”, a mai spus Dumitrache.

Sursa: Ziarul Prahova

11 Feb. 2012, 11:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă