Jucătorii lui Niculescu au făcut instrucție în zăpadă cu Flacăra!

Marius ANGHEL 26 Jan. 2014, 14:00 Pregătiri, amicale

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat amicalul disputat sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din Zăvoi, cu Flacăra Horezu, scor 5-1 (3-0). Golurile echipei pregătite de Claudiu Niculescu au fost reușite de Tănasă (două), Geantă, Todea și Codin.

Programat inițial pe stadionul Oltchim, meciul s-a disputat în cele din urmă pe terenul sintetic din Zăvoi datorită căderii de zăpadă. Testul a fost, de altfel, destul de greu și datorită stratului de 30 de centimetri de zăpadă care a acoperit suprafața de joc.

Tănasă, „dublă” în prima repriză

Conform csmrmvl.ro, la zece minute de la startul partidei, Geantă a avut o incursiune pe partea stângă de atac, iar șutul său respins de Marinescu a ajuns la Tănasă, care a deschis scorul. Tot Tănasă a speculat o nouă minge greșită de apărarea adversă și a majorat diferența, iar cel mai activ jucător al primei reprize, Bogdan Geantă, a stabilit rezultatul primei părți a amicalului, 3-0.

Lucian Todea a marcat cel mai spectaculos

La mijlocul reprizei a doua, mijlocașul Lucian Todea a finalizat plasat, din careu, o minge lucrată pe flancul stâng de atac, reușita sa fiind cea mai frumoasă din cele șase goluri ale meciului. După zece minute, horezenii au reușit să reducă din diferență, la o fază unu-la-unu cu portarul Popescu.

Pe parcursul mitanului secund, ambele echipe au avut câte o bară. Deaconescu a zguduit transversala, iar Roncea a șutat în vinclu.

Golul al cincilea al CSM-ului a fost reușit la ultima fază a meciului, Adrian Codin împingând mingea în poartă după un șut bun al lui Deaconescu.

CSM: Matache – Samson, Ct. Pârvulescu, I. Stoica, Briceag – Ov. Popescu, Lircă – Ad. Popa, Bg. Geantă, Codin – C. Tănasă. În a doua repriză s-a început cu: A. Popescu – Deaconescu, Ct. Pârvulescu, I. Stoica, Ed. Stoica – Cârstoiu, Lircă – D. Iancu, Todea, Bg. Geantă – Codin. Antrenor: Claudiu Niculescu

Flacăra: Marinescu – A. Vladu, I. Vladu, Popescu, C. Nistor, Zamfirescu, Roncea, Stănică, R. Nistor, Georgescu, Milosteanu. După pauză, la Horezu au mai intrat Grigoroiu și Văduva. Antrenor: Vasile Ilinca

Dan Nițu a urmărit meciul din fața băncii de rezerve

La amicalul cu Flacăra Horezu, scor 5-1, a fost prezent și patronul echipei pregătite de Claudiu Niculescu, Dan Nițu. Acesta a urmărit partida din fața băncii de rezervă, a discutat cu staff-ul tehnic și cu fotbaliștii, înfruntând ninsoarea abundentă și frigul pătrunzător. La final, acesta a felicitat echipa din Horezu și a invitat sportivii ambelor echipe la un ceai fierbinte. „A fost un antrenament bun pentru noi, în ciuda vremii capricioase. Important e că toți cei care au intrat în teren au ieșit sănătoși și nu au fost accidentări”, a declarat acesta.

Foto: CSM Râmnicu Vâlcea

Marius ANGHEL 26 Jan. 2014, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă