Jucătorii de la CF Brăila s-au antrenat ieri pe bani

05 Jul. 2012, 15:20 Pregătiri, amicale
Jucătorii de la CF Brăila** s-au antrenat ieri pe bani

Ieri dimineață, de la ora 9.30, sub îndrumarea lui Alin Pânzaru, jucătorii de la CF Brăila au efectuat cel de-al treilea antrenament din această săptămână, unul la care au participat și „întârziații” Prodan și Voicu. Tot ieri, fotbaliștii au primit salariul pe luna mai, urmând ca până la sfârșitul lui iulie să primească și drepturile bănești pentru luna iunie. Astăzi va sosi la Brăila și Vlaicu, iar în următoarele zile și o parte dintre ceilalți fotbaliști care au evoluat în returul campionatului recent încheiat.

„Știam că Prodan și Voicu vor întârzia, așa cum din motive obiective și cu acordul nostru și alți doi fotbaliști au fost învoiți. Dar, treptat, lotul se va reface. Convocarea jucătorilor s-a făcut târziu, de aceea s-a creat această situație”, a explicat Adelin Soare, președintele executiv al CF Brăila.

Șeful clubului brăilean a menționat apoi că s-au dat salariile aferente lunii mai, însă a lăsat să se înțeleagă că este îngrijorat în privința faptului că la nivelul băncii tehnice lucrurile nu s-au clarificat.

„Astăzi (n.r. marți, 4 iulie) s-au plătit salariile aferente lunii mai, suntem în grafic, urmează ca într-o săptămână și ceva să rezolvăm și problema primelor de joc și a celor de obiectiv. Ceea ce mă îngrijorează însă este starea de incertitudine de la nivelul băncii tehnice. Vine un campionat foarte greu și trebuie să lămurim cât se poate de repede și acest aspect”, a mai precizat Adelin Soare.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

05 Jul. 2012, 15:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă