Jucătorii Chindiei au plecat în cantonament cu mașinile personale!

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 15:48 Pregătiri, amicale
Jucătorii Chindiei** au plecat în cantonament cu mașinile personale!

Târgoviștenii au ajuns marți la Snagov, la hotelul care i-a găzduit și înainte de meciurile cu Sportul și Dinamo II. Inițial, s-a dorit ca primul stagiu de pregătire din perioada de pauză să aibă loc la Izvorani, dar administratorii bazei COR s-au înțeles cu Fortuna Brazi pentru perioada dorită de… Chindia!

În aceste condiții, antrenorii și jucătorii vor face naveta Snagov-Izvorani pentru ședințele de pregătire, în aceste zile fiind programat și un joc amical. „E bine și așa. La Târgoviște nu există un teren pe care să ne antrenăm în condiții decente. În ultima vreme am făcut alergări prin parc, pe ciment. Asta e situația”, a declarat tehnicianul Chindiei, Eusebiu Tudor, înainte de plecarea spre Snagov.

Altfel, pentru că FC Chindia nu deține nici măcar un microbuz, drumurile Snagov-Izvorani vor fi parcurse cu mașinile personale ale antrenorilor și fotbaliștilor. „Merge Tudor cu a lui, mai e și Bârdeș, plus băieții din București. Ne strângem câte 4-5 într-o mașină și aia e”, au făcut haz de necaz jucătorii de la Târgoviște.

Nici pentru plecarea spre Snagov nu s-a găsit un autocar astfel că târgoviștenii au mers cu autoturismele proprii.

„Pleacă Liliac, plec și eu!”

În ultimele zile a apărut varianta conform căreia conducerea administrativă a Chindiei ar vrea să renunțe la serviciile antrenorului cu portarii, Gheorghe Liliac, sosit odată cu Eusebiu Tudor, din dorința de a reduce cheltuielile. „Dacă pleacă Liliac, plec și eu. Orice echipă profesionistă trebuie să aibă și un antrenor de portari”, s-a exprimat antrenorul principal, venit la Târgoviște în septembrie.

Mâine e ședință AGA!

Reprezentanți ai celor patru asociați din proiectul fotbalistic de la Târgoviște se vor întâlni mâine, de la ora 10, pentru a decide viitorul clubului. O zi mai târziu, pe ordinea de zi a ședinței CJ Dâmbovița se află propunerea de retragere a sprijinului financiar către clubul de fotbal.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 22 Jan. 2013, 15:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă