„Jocul mai trebuie îmbunătățit”

08 Mar. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale

Pentru fazele create în prima repriză, jucătorii „Bătrânei Doamne” au primit aprecierile antrenorilor, însă au fost și destule momente, în special, după pauză, când utiștii au fost corectați de pe margine. Oricum, echipa folosită contra Luceafărului Oradea a arătat mult mai bine decât cea care a pierdut amicalul de miercuri dimineața, cu Millenium Giarmata.

„Rezultatul ne mulțumește, însă este clar că jocul mai trebuie îmbunătățit. Nu suntem la nivelul la care ne dorim, mai avem de lucru la capitolul posesie și finalizare. Chiar dacă ne creăm destule ocazii, nu reușim să fim pragmatici, ceea ce ne arată că la capitolul atacanți încă suferim. Este bine că astăzi (n.a ieri), am reușit să facem două antrenamente prin jocuri amicale, au evoluat toți fotbaliștii apți, apropiindu-se de minutele pe care le vor juca și în campionat”, a precizat Dan Stupar.

Fost jucător la Poli Timișoara, „secundul” UTA-ei crede că amicalul cu „alb-violeții” ar fi fost util mai ale echipei, dar: „Motivele anulării sale sunt justificate. Am fi riscat să ajungem la alte lucruri nedorite, deși pentru componenții celor două echipe și spectacolul fotbalistic, un amical UTA – Poli ar fi fost foarte binevenit”.

Sursa: Sport Arad

08 Mar. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă