Joc-școală pe „Oblemenco”. Elevii lui Balint au câștigat cu 5-1 în fața echipei U21

Marius ANGHEL 14 May. 2014, 17:25 Pregătiri, amicale
Joc-școală pe

Jucătorii echipei CS Universitatea și componenții echipei U21 ai clubului craiovean au disputat în această dimineață un meci amical în familie pe stadionul „Ion Oblemenco”. Fotbaliștii antrenați de Gabi Balint s-au impus cu 5-1. Au marcat Sin, Varga (2), Ivan și Kitanovski, pentru echipa secundă punctând Claudiu Dragu. Tehnicianul formației ce activează în Liga secundă a oprit de câteva ori jocul pentru a da indicații tactice.

Gabi Balint a început jocul cu Brac – Cârjă, Izvoranu, Pătrașcu, Vătăjelu – Sin, Ferfelea, A. Ionescu, Varga – Ganea, Curelea. Pe parcursul reprizei și în partea a doua au mai evoluat Irimia – Patriche, Ljubinkovic, Tomic, Kitanovski, Velcovici, Precup, A. Ionescu, Valskis, Ivan și Voinea.

„A fost un antrenament în care am dorit să le dau încredere băieților, să le redau pofta și pasiunea de a juca fotbal și a marca mult. Și, totodată, să văd la lucru și echipa a doua a clubului, care îmi doresc să fie o rampă de lansare pentru prima echipă. Sunt câțiva juniori de perspectivă acolo. Una peste alta consider că a fost un antrenament reușit”, a spus la finalul meciului Gabi Balint.

VEZI pe CSUC.ro mai multe POZE de la amical

Marius ANGHEL 14 May. 2014, 17:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă