Joc-școală în loc de amical cu Jucu. Codoban și Matei au ieșit de pe teren accidentați

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 15:04 Pregătiri, amicale

Pentru că amicalul cu Unirea Jucu de astăzi de dimineață, programat la baza sportivă ICIM, a fost anulat din cauza terenului acoperit de gheață și zăpadă, staff-ul tehnic al echipei FC Brașov a programat un meci școală. Cum Mihai Stere este plecat la București, unde participă la cursurile Școlii Federale de Antrenori, „secundul” Mugurel Buga a împărțit lotul în două pentru un amical în familie.

Meciul a fost arbitrat de Andrei Șanta, iar jucătorii au arătat o poftă de joc, Buga, Rusu și Matei fiind principalii marcatori.

Claudiu Codoban a fost nevoit să părăsească terenul în prima repriză pentru zece minute din cauza unei bătături provocate de ghetele noi, acesta fiind înlocuit de portarul Alex Tănase!

Staff-ul medical al stegarilor a avut bătăi de cap după ce atacantul Marius Matei s-a accidentat în urma unui contact cu juniorul Sebastian Idor. Matei a acuzat o accidentare la gleznă, însă după câteva minute a reluat jocul.

Săptămâna viitoare, cei de la FC Brașov vor să joace două meciuri de pregătire. Stere ar dori pentru marți programarea unui amical cu Dunărea Călărași, iar sâmbăta viitoare, brașovenii vor juca în deplasare cu CS Balotești.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 15:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă