Joc „experimental” cu Afumațiul

20 Feb. 2012, 20:09 Pregătiri, amicale
Joc

Pe terenul sintetic din Berceni, Conpet a ales să dispute un meci de verificare în compania formației CS Afumați. A fost genul de partidă în care antrenorul încearcă o formulă de echipă experimentală, pentru a vedea ce posibilități are din partea jucătorilor de rezervă. Bolohan a apelat la acest experiment pentru că trei dintre titularii obișnuiți – Cioc, Sandei și Ciocâlteu – nu vor putea evolua în primul meci oficial, fiind suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene.

În aceste condiții, fără ei pe teren de la început, Conpet nu a făcut o primă repriză strălucită, „transportatorii” fiind conduși la pauză cu 1-0, după reușita lui Vlada. În partea secundă a meciului, au intrat și „titularii” amintiți, Sandei reușind chiar să egaleze cu un șut de la distanță.

În finalul jocului, Manea a greșit o pasă simplă și i-a dat posibilitatea lui T. Lică să marcheze golul victoriei într-un meci în care rezultatul nu a fost deloc un element de interes pentru echipa prahoveană. În meciul de la Berceni, Conpet a avut următoarea componență: Bica – Oae, D. Badea, Voicu, St. Stanca – Stăncescu, Maria, Dobrinoiu, Ruptureanu – A. Ștefan, Lică. În partea secundă, au mai intrat: Săndei, Cioc, Ciocâlteu, Manea și Savu.

De partea cealaltă Afumațiul a jucat cu M. Ion – Vincene, Velicu, Mogoș, M. Ștefan – Robicek, Gh. Popescu, Surugiu, Lădaru – Vlada, Zaharia. Au mai intrat Mihalcea – Lică, Gabor, Vrabie, C. Constantin – Șt. Alexandru, Bernard, Lupeș, Păunescu – R. Dumitrescu, Ruse

Joi, de la ora 11.00, la Câmpina, gruparea antrenată de Mugur Bolohan va disputa o nouă partidă de verificare, în compania liderului din Liga A Prahova- Unirea, din localitate.

Sursa: Ziarul Prahova

20 Feb. 2012, 20:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă