Grozavu glumește pe seama numelui adversarului din 16-imi. „Nu mergem la Afumați să ne afumăm”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2016, 17:36 Cupa
Grozavu glumește pe seama numelui adversarului din 16-imi.**

FC Botoșani va evolua, joi, în 16-imile Cupei României, urmând să întâlnească în deplasare pe CS Afumați, echipă aflată pe locul nouă în eșalonul secund. Partida este programată de la ora 14:30.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoșani, intenționează să trimită rezervele la Afumați și să-și menajeze titularii pentru partida de luni cu ACS Poli Timișoara. „Mergem cu gândul de a ne califica mai departe. E o competiție care se desfășoară într-un moment nepotrivit, la finalul turului de campionat. Între două meciuri disputate acasă va trebui să facem o deplasare la București. Avem un lot de jucători care trebuie să poată duce și competiția asta. Vom încerca să ne calificăm, doar nu mergem la Afumați să ne afumăm. Mergem să câștigăm. Cu jucătorii tineri, cu cei care au jucat mai puțin, sperăm să dăm o replică conformă cu diferența dintre cele două echipe. Nu mergem acolo doar în excursie”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul de pe stadionul Comunal din Afumați va fi arbitrat de o brigadă bucureșteană condusă de centralul Andrei Antonie și ajutat de asistenții Bogdan Velicu și Iulian Radu. Rezervă va fi Cătălin Marian Pană (București), iar observatori au fost delegați Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) și Felix Grigore (București).

Articol scris de Răzvan SAUCIUC

Marius ANGHEL 26 Oct. 2016, 17:36 Cupa
Pe aceeași temă