Jiul, la a treia înfrângere în amicale

04 Mar. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Jiul,** la a treia înfrângere în amicale

Jiul Petroșani a susținut un nou meci de verificare în compania celor de la Minerul Motru. Dacă în prima partidă dintre cele două grupări Jiul s-a impus cu scorul de 2-1 de data aceasta gorjenii și-au luat revanșa cu scorul de 1-0.

Profitând de amânarea campionatului, în liga a treia, jiuliștii vor mai susține două meciuri de verificare, marți, la Pandurii II Târgu Jiu și, vineri, cu Minerul Rovinari, la Petroșani. „Îl așteptăm și pe Dumitru Copil să ni se alăture. Se află sub tratament medical și se va recupera cât de curând”, a declarat vicepreședintele George Boboc.

Două victorii în amicale și trei înfrângeri acesta este bilanțul Jiului în perioada de pregătire, perioadă despre care antrenorul Marin Tudorache și-a declarat nemulțumirea față de jocul echipei. „Primi prea ușor goluri și nu reușim să marcăm”, spunea tehnicianul.

Jiul II, debut cu dreptul în retur

Echipa secundă a Jiului a debutat cu o victorie în returul ligii a patra, după ce elevii lui Daniel Huza s-au impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Minerul Teliuc. Cele trei goluri au fost de către Duma, Vlad și Filip, iar Vlad Tudorache a ratat o lovitură de pedeapsă.

Din echipa de bază nu a lipsit nici marea speranță a jiuliștilor, Marius Mareș. „Mareș este pe drumul cel bun. S-a schimbat foarte mult în atitudine și dacă se va ține de treabă va reveni din nou în atenția marilor echipe”, a declarat vicepreședintele Jiului, George Boboc.

Jiul are cea mai tânără echipă din acest eșalon, jucătorii săi având vârste cuprinse între 14 și 17 ani.

Două meciuri au fost amânate

Partidele Minerul Aninoasa – Retezatul Râu de Mori și CSA Aurul Brad – Metalul Crișcior au fost amânate la solicitarea cluburilor gazdă care și-au motivat cererile „cu starea impracticabilă a terenurilor de joc”. De altfel și partida juniorilor de la Petroșani a fost la un pas de a nu se juca, din cauza terenului înghețat, dar problema a fost în cele din urmă rezolvată.

Articol scris de Loredana Juglea
Foto: Traian Manu (Glasul Hunedoreanului)

04 Mar. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă