Jiul a remizat cu Mureșul Deva

18 Feb. 2009, 14:42 Pregătiri, amicale

Jiul Petroșani și Mureșul Deva au remizat, scor 1- 1, în penultimul meci al celor două formații din perioada de pregătire din iarnă. Mureșul a condus cu scorul de 1-0 până la ultima fază a meciului, când Jiul a reușit să egaleze prin Mircea Gheorghe.

 

Partida s-a disputat pe terenul II al Jiului, care s-a prezentat în condiții bune pentru ninsorile din ultimele ore din Hunedoara. „A fost un strat de zăpadă de unu sau doi centimetri, însă nu să ne împiedice să jucăm”, a declarat antrenorul devenilor, Gheorghe Barbu.

 

Mureșul a condus cu 1-0 pe tabela de marcaj printr-o fază lucrată de doi jucători care au apărut în garnitura devenilor în actul secund. Pribac a centrat și Sătmar a reluat mingea cu capul în plasă, în minutul 79. Egalarea a survenit la ultima fază a meciului, când Jiul a punctat prin Mircea Gheorghe.

 

„Am avut situații bune de a marca, am ratat și din poziție unu la unu cu portarul. Din păcate am primit gol la ultima fază, tot pe o minge în diagonală aruncată în careul nostru, dar nu mă interesează rezultatul. Fiecare jucător a încercat să își facă treaba și asta e bine. Am început cu o formație aproape standard, dar e cea mai bună pe care o pot alinia la ora actuală, din cauza accidentărilor. Nu vreau să risc nimic cu o săptămână înainte de începerea returului”, a mai spus Gheorghe Barbu.

Daniel Timofte și Damian Militaru au trimis în teren următoarea formulă de joc: Hotoboc – Irinel Dumitru, Pinitilii, Drăghici, Stancu, Răduțoiu, Mircea Gheorghe, Alin Ilin, Vădrariu, Mircea Ilie și Antohi. De partea cealaltă,
Mureșul a început în următoarea alcătuire: Horvat – Mila, Vîrtic, Florea, Câmpean – Albinaru, Bud, J. Vaida, E. Vajda – Bițiș și Lintaru.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

18 Feb. 2009, 14:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă