Jiul a încheiat amicalele cu o victorie de moral

11 Mar. 2012, 13:51 Pregătiri, amicale
Jiul a încheiat amicalele** cu o victorie de moral

Trupa pregătită de Marin Tudorache și Damian Militaru s-a impus cu scorul de 6-2 în fața celor de la Minerul Mătăsari și a salvat într-un fel impresia mai puțin favorabilă pe care „minerii” au lăsat-o în jocurile de verificare.

În mai puțin de o săptămână se dă startul și în Liga a III-a, acolo unde Jiul îndrăznește să vorbească iar despre planuri de promovare și chiar de revenire în prima ligă. Cu cinci jucători noi, veniți în această iarnă: Riviș, Copil, Toc, Deaconescu și Drăghici, dar și cu mai experimentații Hotoboc, Drida sau Hardău, alături de tinerele speranțe Vlad Tudorache și Maius Mareș, petroșenenii spun că au cel mai valoros lot din acest eșalon, în ciuda înfrângerilor suferite în meciurile de verificare. Trei victorii, trei în frângeri și un egal nu este un bilanț care să-l mulțumească pe antrenorul Marin Tudorache.

În ultimul amical Jiul s-a impus cu scorul de 6-2 prin golurile marcate de Șerban, de trei ori, Riviș, Albert și Deaconescu, dar tehnicianul spune că se putea mai bine. „Au fost jocuri în care am dezamăgit. Am ajuns greu în fașa porții și am primit goluri ușor. Să sperăm că în campionat băieții se vor mobiliza”, a declarat Marin Tudorache.

Cel mai optimist rămâne însă managerul Gigi Borugă. „Dacă nu aș ști ce poate această echipă nu aș vorbi de promovare. Repet dacă vom câștiga primele șapte meciuri nimeni nu ne va sta în cale. Vom promova pentru că de aceea am ales să rămân la Petroșani”, a declarat Borugă.

Articol scris de Loredana Juglea

11 Mar. 2012, 13:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă