Jianu a marcat primul gol pentru Viitorul! Liderul s-a impus greu cu Eolica Baia

03 Mar. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
Jianu a marcat primul gol pentru Viitorul!** Liderul s-a impus greu cu Eolica Baia

Liderul Seriei I a Ligii a II-a, FC Viitorul Constanța, a învins pe CS Eolica Baia în penultimul test dinaintea startului returului campionatului. Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel s-au impus cu 2-1, după ce la pauză era consemnată egalitatea (1-1).

FC Viitorul a deschis scorul încă din min. 5, când Marius Jianu (FOTO) a înscris cu un șut puternic la colțul lung, trecându-și în cont primul gol de la sosirea sa la Viitorul, 0-1. Doar două minute mai târziu Jianu a mai înscris o dată, însă reușita a fost anulată pentru offside. Cristocea a trimis mingea în bară direct din corner înainte ca Eolica să egaleze prin Stere Banoti, în min.36, cu un șut în diagonală de la marginea careului, 1-1.

După reluare FC Viitorul a preluat din nou conducerea, noul intrat Alin Cârstocea punctând din apropiere în min. 60, 1-2. FC Viitorul ar fi putut obține un succes mai clar, însă Cârstocea (min.64) și Chițu (min.77) au lovit bara.

CS Eolica Baia a început în formula: Alexe – Țarălungă, Tudorache, Pașcovici, Șuta – Ciobanu, Banoti, Oprea, Lupu – Boghițoi, Drăguț;

FC Viitorul: Costea (46 Buzbuchi) – Păcuraru (46 Turcu), Iacob, Bejan (46 L. Ștefan), Crețu – Lazăr (87 Muscă), Onicaș (65 Herea), Cristocea (80 Balint) – Pantelie (46 Cârstocea), Jianu (59 Gavra), Călințaru (59 Chițu).

Sursa: Academia Hagi

03 Mar. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă