Jerry, pe drumul cel bun

05 Aug. 2009, 19:11 Pregătiri, amicale
Jerry, pe drumul cel bun

 

Într-un meci amical disputat miercuri la Depou, Gaz Metan CFR a învins cu 2-1 gruparea Minerul Mătăsari. Pentru echipa craioveană au marcat căpitanul Pătrană din lovitură liberă (”30) și vârful Trifu (”62), în vreme ce pentru consolarea vizitatorilor a înscris C. Popescu, din 11 metri (”77).

 

Jerry Gane și Dragoș Bon au început partida cu următorul 11: Râmniceanu – Buleică, Crușoveanu, Feleagă, Preda – Buzărnescu, Rioșeanu, Pătrană, Mitroi – Popovici, Chivu. În partea a doua s-a mizat pe următoarea formulă: Vulpescu – Vârlan, I. Popescu, Băița, Crușoveanu – Neacșa, Ștefan, Stanciu, M. Gheorghe – Trifu, Gogoșoiu. Au mai jucat Neagoe, Crăciun, Mirescu, Țiclea, Turculeț.

 

 

După jocul cu Minerul Mătăsari, Jerry Gane a spus: „A fost un test util, în care nu ne-a interesat rezultatul. Am dorit să ne conturăm o părere despre potențialul și calitățile băieților. Am văzut lucruri bune, dar și mai puțin bune pe care vom încerca să le corectăm în timpul pe care-l avem la dispoziție până la startul campionatului. În ansamblu, sunt mulțumit de lot. Avem un nucleu bun, de jucători experimentați, în vreme ce tinerii vin cu entuziasmul, să arate de ce sunt în stare. Combinarea experienței cu tinerețea poate fi cheia succesului”.

 

 

05 Aug. 2009, 19:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă