Isăilă a stabilit programul și perioadele celor două cantonamente! FCM-ul se reunește abia pe 21 ianuarie

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 15:59 Pregătiri, amicale
Isăilă a stabilit programul și perioadele celor două cantonamente!** FCM-ul se reunește abia pe 21 ianuarie

Oficialii echipei FCM Târgu Mureș au stabilit, conform site-ului oficial al formației din Liga a II-a, programul de pregătire pentru această iarnă. Reunirea celei de-a treia clasate în Seria a II-a se va face abia luni, 21 ianurie, la aproape două săptămâni distanță față de FC Bihor, cea mai rapidă echipă din Liga a II-a care și-a reluat antrementele.

După ce vor susține primul antrenament, pe 21 ianuarie, lotul târgumureșenilor va efectua vizita medicală în zilele de 22 și 23 ianuarie.

În privința cantonamentelor, antrenorul FCM-ului a stabilit două cantonamente, unul la Târgu Mureș și altul în Antalya. Din 26 ianuarie până pe 1 februarie echipa va intra în primul cantonament al perioadei de pregătire, la Academia de Sport, din cadrul Complexului „Mureșul”. Finalul primului cantonament va coincide și cu un joc amical, sâmbătă, 2 februarie, de la ora 11:00, cu formația de Liga a III-a, Seso Câmpia Turzii.

După două zile libere, jucătorii echipei din liga secundă vor pleca în al doilea cantonament, în Antalya. În Turcia, jucătorii pregătiți de Daniel Isăilă vor sta până pe 20 februarie, în această perioadă, de 14 zile, urmând a disputa și 5 jocuri amicale.

La revenirea din Antalya, antrenamentele vor continua la baza proprie, în 2 martie fiind programat un ultim joc amical, chiar înainte de debutul returului.

În prima etapă a returului, FCM Tîrgu-Mureș va evolua pe teren propriu în compania celor de la Damila Măciuca, sâmbătă, 9 martie.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jan. 2013, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă