Foresta pleacă repede în cantonament după data reunirii! Locația de pregătire aleasă de Florentin Petre

Marius ANGHEL 31 Dec. 2017, 10:55 Pregătiri, amicale
Foresta pleacă repede în cantonament după data reunirii!** Locația de pregătire aleasă de Florentin Petre

În vacanță de la finalul ultimului meci oficial programat în 2017, după victoria cu 5-2 la ASA Târgu Mureș, meci desfășurat pe 9 decembrie, jucătorii Forestei Suceava și-au aflat programul pentru noul an. Antrenorul Florentin Petre a stabilit reunirea lotului pe 17 ianuarie.

Timp de patru zile, jucătorii se vor antrena pe plan local, la Suceava, pentru reacomodarea la efort. Apoi, potrivit Gazeta de Suceava, de pe data de 21 ianuarie vor pleca într-un stagiul de pregătire de zece zile la Poiana Negrii. Florentin Petre și vicepreședintele Mihai Ungurianu au inspectat personal locul cantonamentului de iarnă în urmă cu o lună de zile.

Revenirea la Suceava se va produce la finalul lunii ianuarie, după care, pe plan local, se va pune accentul pe amicale și pe antrenamentele tehnico-tactice.

Cât privește situația financiară a clubului, Foresta a intrat în vacanță cu victeria goală, asta cu toate că primăria promisese 1.000.000 de lei, însă în cont a virat doar 300.000 de lei.

După un start dezastruos de campionat, Foresta a încheiat prima parte a sezonului pe locul 17, retrogradabil, însă cu același număr de puncte, 20, cu următoarele două clasate mai sus, prima dintre ele situată deasupra liniei care determină echipele căzute în Liga 3. În 21 de etape, gruparea suceveană a înregistrat 6 victorii, 2 egaluri, 13 înfrângeri și un golaveraj foarte prost: 21-63.

Marius ANGHEL 31 Dec. 2017, 10:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă