Irimescu, suspect de ruptură de ligamente!

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 12:48 Pregătiri, amicale
Irimescu,** suspect de ruptură de ligamente!

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, este suspect de ruptură de ligamente. Jucătorul defensiv va sta două săptămâni cu o atelă gipsată, după care va putea efectua un RMN pentru a se cunoaște exact gravitatea entorsei suferite la genunchi.

Accidentarea suferită în amicalul cu FC Argeș este destul de serioasă în cazul fundașului central Paul Irimescu. În urma controlului efectuat, acesta a fost diagnosticat cu entorsă, însă nu se știe exact cât de grav este. Peste două săptămâni, timp în care fotbalistul celor de la FC Olt Slatina poartă o atelă gipsată, va efectua un RMN.

„Am fost la un medic specialist, am entorsă la genunchi, dar nu a putut să-mi facă RMN pentru că era umflat. O să-l țin două săptămâni în atelă gipsată, după care voi face RMN pentru a vedea exact ce pot face, dacă pot începe recuperarea sau să nu fie ceva mai rău. Sunt aceleași simptome ca la ruptură de ligamente, sper să nu fie așa, dar din câte văd… m-a durut toată noaptea, nu am putut să dorm. Pierd pregătirea, pierd ceea ce am acumulat, îmi doream foarte mult să joc, sper să fie o simplă entorsă, să nu ajung la operație”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu.

Fundașul central Paul Irimescu era văzut ca o soluție în centrul defensivei echipei slătinene, antrenorul Dan Oprescu folosindu-l titular în primele amicale ale iernii. Un alt fundaș central ce se confruntă cu probleme medicale este sârbul Bozidar Cosic, însă în cazul acestuia este vorba de o răceală, însă în zilele următoare va reveni la antrenamente. Pentru FC Olt Slatina, defensiva a fost punctul forte în tur. Slătinenii ocupă locul cinci într-un clasament al echipelor cu cele mai puține goluri încasate.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 12:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă