Ionuț Popa și-a anunțat prezența în vestiar după ultimele două eșecuri înregistrate de UTA. Arădenii și-au programat un amical înaintea meciului cu liderul

Marius ANGHEL 26 Mar. 2019, 14:06 Pregătiri, amicale
Ionuț Popa și-a anunțat prezența în vestiar după ultimele două eșecuri înregistrate de UTA.** Arădenii și-au programat un amical înaintea meciului cu liderul

„Bătrâna Doamnă” își linge rănile după al doilea eșec consecutiv fără gol marcat. Cel puțin din punct de vedere defensiv, arădenii au făcut un meci ceva mai bun la Clinceni, decât cel cu Luceafărul, dar rezultatul a fost negativ: 0-2. În schimb, îngrijorarea cea mare e legată de faza de construcție și finalizare, care împotriva Academicii a avut grav de suferit. În plus, nici fizic „roș-albii” demonstrează că nu sunt la un nivel prea ridicat, deși s-a apelat la preparatorul italian Zuddas în această iarnă.

Fiindcă meciul cu liderul din Snagov e programat duminică, de la ora 13:00, utiștii și-au fixat câte două antrenamente pentru zilele de marți și miercuri. Ultimul al seriei e, de fapt, un meci amical cu CS Glogovăț, echipa de pe locul 8 în Liga 4-a. Acesta va avea loc pe arena „Motorul”, miercuri, de la ora 17:30.

Dar, ciclul săptămânal începe în această după-amiază, antrenorul Ionuț Popa anunțându-și prezența în vestiar. „Mister” nu se simte tocmai bine și așteaptă rezultatul spectroscopiei, însă dorește să aibă o discuție cu jucătorii după ultimele isprăvi.

Cert este că șansele ca unul dintre Stahl și Coulibaly să fie apți pentru meciul de duminică contra celor de la Snagov sunt minime. Mijlocașul de bandă are o problemă la gambă de la partida cu Luceafărul, iar „închizătorul” de culoare poartă încă orteză pentru a-și reface ligamentele anterioare de la piciorul drept.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 26 Mar. 2019, 14:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă