Ionuț Popa a sunat adunare la Șoimii Pâncota. Juniorii Jimboliei și Pirtea au furat privirile la reunire

Marius ANGHEL 01 Jul. 2015, 18:06 Pregătiri, amicale

Stagiunea 2015-2016 a debutat oficial pentru Șoimii Pâncota odată cu reunirea de astăzi, 1 iulie, de la baza sportivă „Ionuț Popa” și jocul școală de pe arena „CSȘ” Gloria. Sub privirile atente ale lui „Mister”, care s-a întreținut și cu Dan Cuedan, cel care a promovat echipa din Podgorie în Liga a 2-a și a antrenat-o până în luna februarie a acestui an, aproximativ 15 fotbaliști tineri, între 17 și 20 de ani, au încercat să facă o primă impresie cât mai bună.

Să spunem că „vârfurile” acestei prime acțiuni pâncotane au fost juniorii de la Școala de Fotbal a lui Marcel Băban din Jimbolia, portarul Daniel Radu, fundașul Raul Doda și mijlocașul de bandă Ionuț Oprea. Toți trei au impresionat prin calități fizice, dar și tehnice. Din județul Timiș au mai venit și mijlocașul Adrian Butura și portarul Alexandru Ciui. În prim plan s-a mai aflat și George Pirtea, „aripa” Crișului care a mai jucat și la Gloria în stagiunea precedentă. De la republicani au fost chemați la „trial” Mandache, Ianc și Ursoi, dar a mai transpirat și fostul utist, Cosmin Farcaș,  în dorința de a deveni din nou coleg cu Dan Daniel, care îmbracă de jumătate de an tricoul Pâncotei.

În joc s-au mai angrenat și „veteranii” Dubeștean și Flavius Cuedan, dar și Marian Fuchs, prima achiziție certă a divizionarei secunde. Prin colțul lui Dan Țapoș, care a fost solicitat să-i țină locul lui Irimia până ce acesta sosește din vacanță, a trecut și un al treilea portar prezent la reunire, cel care are și mari șanse să și semneze un contract. Este vorba despre Alin Sălăjan, care a apărat  poarta lui FC Bihor în câteva partide din stagiunea trecută de ligă secundă.

La teren a fost prezent și Alin Mihai, dar atacantul, operat la ligamentele piciorului drept, va începe alergările de abia peste 10 zile. Oricum, acesta nu a bătut încă definitiv palma cu conducerea clubului pentru a rămâne încă cel puțin un sezon la Pâncota.

Testele vor continua tot restul săptămânii, iar de luni în program vor intra și jucătorii mai experimentați, plus eventual alte 4-5 achiziții.

Totodată, directorul sportiv, Sorin Tarcea, a și încropit un program de amicale ce îi pune pe pâncotani față în față cu Victoria Zăbrani (21 iulie), CS Ineu (25 iulie), Crișul Chișineu Criș (1 august), Luceafărul Oradea (4 august) și Crișul Sînandrei (8 august). În afara partidei cu Luceafărul, „șoimii” evoluează în deplasare. Probabil, „alb-negrii” o să mai întâlnească în dublă manșă și o formație din Liga a 3-a din Serbia.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Jul. 2015, 18:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă