Intrarea la meciul cu Steaua se face cu bilet

27 Feb. 2012, 17:57 Pregătiri, amicale
Intrarea la meciul cu Steaua** se face cu bilet

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, astăzi, că ora la care se va juca, miercuri, meciul amical FC Farul – Steaua nu a fost, încă, stabilită.

„Am văzut și eu că pe site-ul clubului Steaua este dată ora 11.00 și că la postul de televiziune Sport.ro se vorbește de ora 13.00, dar, deocamdată, nu este nimic sigur. Noi ne dorim să putem juca această partidă cât mai târziu posibil, pentru a da posibilitatea oamenilor să vină la meci. După antrenamentul pe care roș-albaștrii îl vor face în această seară, la Constanța, vom discuta cu conducătorii Stelei despre ora la care vom juca partida și în momentul când vom anunța ora, vom anunța și prețul biletelor la meci”, a declarat Marcel Lică.

Se intră cu bilet la meci

Marcel Lică a mărturisit că suporterii care vor dori să asiste la amicalul Farul – Steaua vor fi nevoiți să-și cumpere bilete de intrare.

„Accesul în tribune nu va fi gratuit, urmând să se facă pe bază de bilet. Am luat această decizie pentru că antrenamentele pe care le va face Steaua pe terenul nostru, dar și jocul amical vor afecta suprafața de joc, iar apoi vom fi nevoiți să o refacem”, a explicat Marcel Lică.

Steaua se pregătește două zile la Constanța

Delegația echipei FC Steaua București a ajuns, astăzi, la Constanța, unde se va pregăti în următoarele două zile și va juca și o partidă amicală cu FC Farul.

În cele 48 de ore pe care le vor petrece la Constanța, steliștii vor sta cazați la un hotel din stațiunea Mamaia. Primul antrenament al roș-albaștrilor este programat să înceapă, astăzi, la ora 16.30, la stadionul FC Farul.

Sursa: Cuget Liber

27 Feb. 2012, 17:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă