Intrarea criminală a unui gălățean l-a băgat în spital pe Zăvoi: are două coaste fracturate și plămânul perforat

Marius ANGHEL 15 Feb. 2013, 13:28 Pregătiri, amicale
Intrarea criminală a unui gălățean l-a băgat în spital pe Zăvoi:** are două coaste fracturate și plămânul perforat

Antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu, are din nou bătăi de cap în ceea ce privește postul de portar al echipei. Și asta deoarece noul venit Marius Zăvoi, adus să-i creeze concurență lui Andrei Preda, a suferit o accidentare foarte gravă în partida amicală cu Dunărea Galați, disputată la mijlocul acestei săptămâni, la Câmpulung Moldovenesc.

Goalkeeper-ul venit de la Voința Sibiu s-a ales cu două coaste fracturate după ce a fost lovit cu cotul de un adversar la un corner și urmează să ia o pauză mai îndelungată. Mai grav este faptul că, din cauza puternicei lovituri încasate, fotbalistului în vârstă de 27 de ani s-a ales și cu un plămân perforat, ceea ce a condus și la o hemoragie semnificativă.

Tehnicianul Rapidului a declarat: „În acest moment Zăvoi este internat în spital, principala grijă a medicilor fiind aceea de a-i stopa complet hemoragia. Va fi externat în două-trei zile, însă perioada de repaus total ar putea ajunge până la patru săptămâni. Chiar și așa, noi suntem hotărâți să-l legitimăm pe Zăvoi, cu toate că nu ne vom putea baza pe serviciile lui în prima parte a returului. A confirmat pe deplin în meciurile de pregătire din intersezon, având prestații constant bune, care au dat siguranță echipei”.

În condițiile în care și Andrei Preda, cel de-al doilea portar din lotul grupării sucevene, este momentan accidentat, acuzând dureri la mușchii inghinali, alb-vișiniii vor fi nevoiți să conteze la meciul amical de mâine, împotriva grupării de Liga a III-a Kosarom Pașcani, pe aportul foarte tinerilor Rotaru și Nica, proveniți de la echipa de juniori B a clubului antrenată de Marius Lup.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 15 Feb. 2013, 13:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă