Întâlnire între galeriile și conducerea Olimpiei. Suporterii au vrut să afle obiectivul pentru noul sezon

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 17:14 Pregătiri, amicale
Întâlnire între galeriile și conducerea Olimpiei.** Suporterii au vrut să afle obiectivul pentru noul sezon

La finalul antrenamentului de luni seară, jucătorii Olimpiei au avut parte de o surpriză. Mai mulți membrii ai galeriilor echipei sătmărene Commando Oli și Sezione Ostile au venit pentru a se întâlni și discuta cu membrii din conducerea clubului.

Astfel, reprezentanții celor două galerii i-au avut în față pe antrenorul Cosmin Bodea, jucătorii Marius Bălău, Cosmin Iuhas și Florin Mureșan, respectiv Daniel Pașca, director tehnic, și Ionică Câmpan, șeful Comitetului Director.

Suporterii au dorit să știe care va fi obiectivul echipei în noul sezon, atât în campionat, cât și în Cupa României. Iar obiectivul este acela de a încheia pe locurile 1-4, iar referitor la Cupă, obiectivul se va trasa ceva mai încolo.

Membrii celor două galerii nu au putut uita ratarea play-off-ului, iar Ionică Câmpan a venit cu un răspuns concis. „Și acest lucru a dus la schimbarea antrenorului, de aceea este aici Cosmin Bodea, un antrenor cu două promovări la activ. Din punctul meu de vedere a fost un an în care nu s-a dezvoltat nimic. Pentru că am ratat clasarea în primele șase echipe și nu am crescut cadeți, nu le-am dat șansă să joace. Președintele Dan Băbuț nu a putut fi prezent la această întâlnire pentru că e plecat să aducă jucători la Olimpia. Pot să vă spun că în această dimineață Marius Burlacu, jucător care a trecut pe la Ceahlăul și Corona, va semna cu noi”, a completat acesta.

La final, galeriile au promis că vor colabora și că vor fi alături de echipa de suflet și în sezonul care va începe pe 30 august.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Marius ANGHEL 12 Aug. 2014, 17:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă