Înghesuială la reunirea lui CS Vladimirescu

10 Jan. 2012, 15:13 Pregătiri, amicale
Înghesuială la reunirea lui** CS Vladimirescu

La câteva ore după echipa fanion a Aradului, și AS Vladimirescu a ieșit oficial din vacanță. La ora 17, toți jucătorii formației de Liga a 3-a erau în vestiar, gata să „pună mâna pe lopeți” pentru un retur mai bun. La primul antrenament al anului, desfășurat la sala de sport din mica localitate de lângă Arad, Cristian Sculici a avut sub comandă aproximativ 30 de jucători, printre ei aflându-se și mulți juniori de la echipa a doua.

Deocamdată, noutățile se opresc la portarul Florin Rusu, mijlocașii Paul Petrescu și Dacian Cozea și atacantul Florin Negru. „Cu siguranță, vor mai sosi un fundaș central, un fundaș dreapta și un atacant, dar mai suntem deschiși și la alte transferuri, dacă ele merită cu adevărat realizate”, susține Ciprian Roșca, directorul sportiv al celor de la AS Vladimirescu.

Ar mai fi și alți jucători care bat la poarta echipei de la marginea Aradului și care s-au prezentat azi la reunirea echipei, dar niciunul dintre atacanții Borinciuc (Lugoj) și Homan (Atletico), mijlocașul Stana (Sântana) și fundașul Kingsley nu sunt siguri că vor prinde un loc în lotul celor de la Vladimirescu. Claudiu Sighete a început și el pregătirea cu fosta sa formație, dar nu se pune problema unei reveniri la echipa lui Sculici.

Puși pe lista de transferuri, Moț și Mureșan nici nu s-au mai prezentat la echipă, așa cum au făcut-o alți doi jucători anunțați că nu mai au loc la Vladimirescu, respectiv Dragu și Savin. „Sperăm să le găsim tuturor alte echipe, suntem deschiși la discuții pentru ei”, a mai precizat Roșca.

Fotbaliștii lui AS Vladimirescu se vor pregăti pe plan local până pe 24 ianuarie, când echipa va urca la Moneasa. Sâmbătă, echipa lui Sculici va da piept cu UTA, cel mai probabil pe terenul „Șega”.

Sursa: Sport Arad

10 Jan. 2012, 15:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă