Infuzie de fotbaliști tineri

06 Jul. 2009, 17:36 Pregătiri, amicale
Infuzie de fotbaliști tineri

Miza pe jucătorii tineri și formarea în timp a unei echipe competitive sunt principalele coordonate ale strategiei conducătorilor utiști. Lotul inițial, de pornire, creionat la reunirea de luni dimineață conține și nume care au confirmat deja la nivelul ligii a doua, iar dacă situația financiară va fi stabilizată, sunt șanse să mai fie transferați și câțiva fotbaliști cu experiență

 

UTA s-a reunit dimineață, sub comanda antrenorilor Roland Nagy, Dan Stupar și Dan Țapoș prezentându-se un lot foarte numeros, format în special din jucători tineri.  Cei mai mulți dintre nou veniți provin de la Gloria, Ineu sau Liberty, în timp ce italianul Vezzoli (ultima oară a jucat într-o ligă inferioară din Anglia) s-a prezentat și el la reunire, pentru probe.

 

Mutulescu, Edson, Nădăban și Bisorca, absenți la reunire, se vor alătura lotului în zilele următoare. Cel mai dezamăgit fotbalist a fost Bebe Mitu, care deși s-a prezentat la stadion, nu a mai intrat, cel puțin până acum, în calcule pentru lot: „Am venit să îmi iau ghetele și o să vedem ce va fi, dacă nu mai sunt dorit nu e nicio problemă. Este bine că se mișcă treaba la echipă, chiar dacă mă retrag cad de pe un cal frumos”, a spus Mitu.

 

Prezent și el la stadion, președintele Giovani Catanzariti s-a întreținut cu staff-ul tehnic și cu o parte a jucătorilor, în timp ce zece suporteri curioși de noua echipă a UTA-ei i-au încurajat, la un nou început, pe jucătorii și oficialii Bătrânei Doamne. Antrenorul Roland Nagy a stabilit și programul de pregătire al acestei săptămâni: „Azi am avut o primă discuție cu jucătorii, în sensul de a primi detalii și referințe despre cei care au venit noi. Am stabilit și programul de pregătire din această săptămână, vom avea până joi câte un antrenament, vineri și sâmbătă două iar duminică mergem în cantonament la Moneasa. După ce revenim la Arad vom disputa o serie de meciuri amicale, primul posibil cu o echipă africană.”

 

Lotul inițial al UTA-ei este format din 40 de jucători, însă nu toți sunt siguri că vor urca duminică la Moneasa: Bujor, Bodea, Bălgrădean (Gloria) – Polgar, Toc, Mutulescu, Pocuca, Manea (Gloria Arad), Ștreangă (Gloria Arad), Sălăjan (Gloria Arad), Draia, Roman (Lupeni), Gornic, Tegzeș (Liberty), Copil, Gâlcă (CS Ineu), Muntean (CS Ineu), Nicolof (Gloria Arad), Chindriș (Gloria Arad), Purece (Gloria Arad), Gavrilă, Bisorca (ligă inferioară Germania), Șoldea (Sportul), Țucudean, Leucuța, Edson, Nădăban, Fritea, Drida, Vezzoli (ligă inferioară Anglia), Muller (Progresul București), Bențe (Liberty), Pascariu, Riviș (FC Timișoara II), Turcuș, Teodorescu (Vâlcea II), Gherghel (CS Ineu-UTA juniori), Furdean (Simeria), Pocean II (Oradea), Jurcă.

 

Ionuț Popa va reveni marți sau cel târziu miercuri la Arad, urmând să preia conducerea tehnică. 
 

 

Sursă : observator.info
 

06 Jul. 2009, 17:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă