Înfrângere rușinoasă pentru FC Argeș

15 Feb. 2012, 18:08 Pregătiri, amicale

FC Argeș a pierdut, astăzi, amicalul disputat la Bradu împotriva celor de la Atletic. Meciul a fost câștigat de formația din liga a III-a cu 4-2, elevii lui Florin Pampea beneficiind de două penalty-uri în repriza secundă. La fel cum a procedat și în celelalte partide de verificare, Viorel Dumitrescu a folosit două echipe diferite în fiecare repriză.

Primele ocazii de a deschide scorul au aparținut celor de la FC Argeș, însă Stănescu și Beuran nu au reușit să îl învingă pe Pampea, portarul gazdelor reușind să rețină de fiecare dată. În minutul 12, Atletic deschide scorul prin Nicu Bogdan, atacantul înscriind cu capul. Două minute mai târziu formația din liga a III-a se distanțează pe tabelă, de această dată Păvăluță înscriind de lângă Ionescu. Argeșul încearcă să revină rapid în joc însă Botea și Stănescu nu reușesc să nimerească poarta din interiorul careului. Cu un minut înainte de pauză Negoiță reduce din diferență în urma unei centrări al lui Alin Popa.

FC Argeș aduce egalarea în minutul 56 prin Adrian Dulcea, atacantul reușind să înscrie în urma unei lovituri libere de la 17 metri. În minutul 65 gazdele beneficiează de un penalty după ce Niculae l-a faultat în careu pe Enache. Căldăraru înscrie și Bradu trece din nou la conducere. În minutul 72 Bradu irosește o ocazie mare de a înscrie, Enache ratând din câțiva metri cu poarta goală. Opt minute mai târziu Stancu îl faultează în careu pe Păvăluță iar arbitrul partidei dictează din nou penalty. Execută Soare însă pe lângă poarta apărată de Fundulea. Bradu continuă să atace iar cu un minut înainte de finalul partidei Murineanu îl învinge pe Fundulea cu un șut la colțul lung.

Atletic Bradu – FC Argeș 4-2 (2-1)
Bogdan (30), Păvăluță (35), Căldăraru (70 – pen.), Murineanu (83) / Negoiță (40), Dulcea (50)

Atletic: Pampea – Diță, Velianu, Suchiu, Căldăraru – Enache, Frăsineanu, Onofrei, Cosmin Ion – Păvăluță, Bogdan Nicu. Au mai jucat: Cosmin Popa, Murineanu, Chelu, Soare, Feraru. Antrenor: Florin Pampea

FC Argeș (repriza I): Rusandu – Garniță, Ionescu, Botea, A. Cristian – A. Popa, Cîrstoiu, Negoiță, Manole – R. Stancu, Beuran.
FC Argeș (repriza a II-a): Fundulea – Tudor, Wallace, Lisandu, Briceag – C. Stancu, Răuță, Bazzi, I. Nicolae – Dulcea, Ivănică. Antrenor: Viorel Dumitrescu

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

15 Feb. 2012, 18:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă