Înfrângere la scor de neprezentare cu FC Tiraspol!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 13:41 Pregătiri, amicale
Înfrângere la scor de neprezentare** cu FC Tiraspol!

Ultimul amical din cel de-al doilea stagiu de pregătire s-a încheiat cu o înfrângere categorică pentru CF Brăila. FC Tiraspol, locul al treilea în Divizia Națională a Republicii Moldova, a învins cu 3-0 gruparea pregătită de Alin Pânzaru, un scor sever la care și-a adus aportul și unul dintre asistenți. Acesta nu a sesizat că mingea a ieșit în afara terenului, în minutul al doilea al primei reprize, a urmat o centrare, iar Shapoval a șutat de la 20 de metri în vinclul porții brăilene, deschizând scorul.

Per ansamblu, CF Brăila a făcut un joc bun în prima repriză și putea să egaleze în două rânduri, dar Bogdan Rusu și Frunză nu au reușit să-l învingă pe portarul advers.

La rândul ei și FC Tiraspol ar fi putut să se detașeze la 2-0, în minutul 35, numai că mingea șutată de autorul golului a lovit bara transversală a porții apărate de Leu.

La două minute de la reluare nigerianul Newuche a marcat pentru 2-0, apoi, la jumătatea reprizei a doua, a urmat o situație de gol, în urma căreia brăilenii ar fi putut să reducă din diferență, însă, la centrarea lui Ciocâlteu, Bălțoi a șutat puternic, dar mingea deviată de un fundaș a fost reținută de portar.

Colilie a faultat în propriul careu și Alexandru Popovici (min. 90) a marcat din penalty și a stabilit scorul final al amicalului, 3-0 pentru FC Tiraspol.

„Am fost mulțumit de felul în care am jucat în prima repriză, însă, total nemulțumit de evoluția jucătorilor în partea secundă. Am mai fost ocoliți și de șansă, pentru că la primul gol mingea a ieșit în afara terenului, jucătorii brăileni s-au oprit și s-a deschis scorul. La cel de-al doilea gol a fost ofsaid, dar oricum victoria echipei FC Tiraspol este meritată. Am jucat cu o echipă foarte bună din prima ligă. De altfel mă așteptam la un joc mai slab pentru că am făcut antrenamente tari și fotbaliștii au acumulat o stare de oboseală”, a declarat Alin Pânzaru.

CF Brăila: Leu (46 Mitrea) – Bosoi, Balașa (68 Ignat), Ivan (85 Dima), Sânmărtean (60 Colilie) – Frunză (46 Ciocâlteu), Ochia (68 Spiridon), Pușcasu (85 M. Gheorghe), Neagoe (55 Câmpeanu), Pungă (46 Voicu) – Rusu (73 Bălțoi)

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 13:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă