Înfrângere la penaltiuri și victorie la limită, rezultatele „Bătrânei Doamne” în triunghiularul din Austria

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 12:51 Pregătiri, amicale
Înfrângere la penaltiuri și victorie la limită,** rezultatele

UTA Bătrâna Doamnă a susținut marți seară, în cantonamentul din Austria, un „triunghiular” cu o formație din Italia și alta din țara gazdă, ambele amatoare. După dublul test, gruparea arădeană și-a încheiat partidele de verificare din acest stagiu, iar astăzi de dimineață va pleca spre România.

Nou-promovata în Liga 2 a întâlnit prima dată echipa italială din zona Friuli AS Cjarlins Muzane. Înaintea meciului contra echipei de amatori din Cizmă, organizatorii stagiului le-au oferit o surpriză arădenilor și le-au pus imnul României. Totuși, jucătorii lui Roland Nagy n-au fost impresionați și pe teren, în cele 45 de minute ale testului, au remizat fără gol, ca mai apoi să fie învinși de la punctul cu var cu 4-3. Manea, Vlad și Jorza au transformat loviturile de departajare, în timp ce Ciprian Rus a ratat.

Cu AS Cjarlins Muzane, echipa arădeană a aliniat următoarea formulă de joc: Anca-Trip – Lazăr, Manea, Filaret, Vlad – Man, Jorza, Sorian, Costin – Curtuiuș, Cip. Rus.

A urmat apoi jocul cu austriecii de la SV Spittal, pe care UTA Bătrâna Doamnă l-a terminat învingătoare. A fost 2-0 după reușitele lui Polgar și Adrian Petre. Amândoi au marcat din pasele precise ale lui Sorin Strătilă.

În acest joc amical, Roland Nagy s-a bazat pe: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Ad. Petre, Sz. Szekely.

În precedentele două meciuri amicale, UTA Bătrâna Doamnă s-a impus cu 2-1 împotriva celor de la SC Landskron și cu 6-0 în fața echipei SV Admira Villach.

Joi au programată o ședință de recuperare la Gemi Sport, vineri, Nagy va conduce un nou antrenament, iar sâmbătă au programat un amical cu FC Caransebeș, de la ora 11:00, la Sânnicolau Mic.

Foto: Sport Arad
 

Marius ANGHEL 12 Aug. 2015, 12:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă