Încredere răsplătită

03 Dec. 2011, 10:38 Pregătiri, amicale
Încredere** răsplătită

„Bătrâna Doamnă” a utilizat doar doi fotbaliști legitimați la prima echipă în ultimul amical al anului. Portarul Cioară și atacantul Capătă ar fi trebuit să fie plusurile unei noi formații experimentale alese de Roland Nagy și Dan Stupar, însă a fost exact pe dos. Cei care s-au remarcat au fost juniorii de 16 și 17 ani ai grupării „textiliste”, care, practic, au decis partida cu Flacăra Făget.

Eroul partidei, cu o „dublă” a fost Daniel Bulza, însă și Marinescu, Matei sau Slach s-au mișcat bine, răsplătind încrederea avută în ei. În schimb, fotbaliștii sosiți în probe de la Auto Timișoara, Osman Mansour (foto, fratele fostului polist) și Taub nu au ieșit cu nimic în evidență.

Chiar dacă au clarificat lucrurile cu conducerea Sebișului, antrenorii UTA-ei nu au mai apelat la Cornea și Necșulescu, ci au mai chemat lângă Dubeștean și Manea alți doi jucători de la Gloria, Eșanu și Ban. Din păcate, ambii au fost destul de discreți, ultimul dintre ei trecându-și în cont și o mare ratare, reluând peste poartă, din numai 6 metri, o centrare venită de pe stânga.

În rest, partida a fost extrem de săracă în faze de poartă în special în prima repriză, când am consemnat doar o acțiune utistă, ratată cu seninătate de Capătă.

Meciul s-a deblocat în ultimele 20 de minute, când combatantele au aruncat în luptă toți jucătorii de pe bancă. Ratările mari ale lui Marinescu și Ban, respectiv Doroi și Ilie, în două rânduri, au anunțta golul. Cu 15 minute înainte de final, Matei a centrat din corner și Bulza a trimis cu capul la colțul scurt. Șase minute mai târziu, Cioară s-a lăsat surprins de șutul cu exteriorul al lui Burduhaz, însă același Daniel Bulza a punctat pe contraatac cu un lob de efect.

S-a încheiat 2-1 pentru UTA, însă fotbalistul care a bifat cele mai multe minute în tricoul „alb-roșu” s-a aflat în tabăra Făgetului. Fundașul Marius Demian este căpitanul formației Timișene și s-a îmbrățișat cu Roland Nagy, fostul său coechipier de pe vremea când „Bătrâna Doamnă” evolua în Divizia A. Tehnicianul „alb-roșiilor” s-a întreținut și a glumit și cu fostul său coechipier de la Steaua, Marius Baciu, care de aproximativ o lună de zile a preluat destinele Făgetului.

UTA: Cioară – Manea (68 Kamen), Ban (68 Bej), Dubeștean, Taub – Marinescu (68 – Slach), Bej (46 Gherghescu), Marius, Eșanu (70 Matei) – Capătă (68 O. Mansour), O. Mansour (46 Bulza).

Flacăra: Drăghici – Gălan, Demian, Istudor, Pană – Briciu, Tofănescu, Pechia, Drăgan – Bugheanu, Dragodan. Au mai jucat: Covaci, Zolei, Ilie, Popescu, Burduhaz, Doroi.

sursa: sportarad.ro

03 Dec. 2011, 10:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă