„Încălzire” la 40 de grade

30 Jul. 2012, 12:43 Pregătiri, amicale

S-au incalzit pentru miercuri. La propriu, nu doar la figurat. Cu cinci zile inaintea duelului din faza a doua a Cupei României, divizionarele C CSM Moinesti si Sport Club Bacau au „incins” un meci de pregatire. Disputat pe o caldura sufocanta (40 de grade Celsius), confruntarea desfasurata de vineri dimineata, la Moinesti, s-a incheiat la egalitate, 1-1. Oaspetii au punctat prin noua achizitie, ex-constanteanul Denis Husein, in timp ce pentru nou promovata in Liga a III-a a marcat golgheterul Gabi Darie.

Fara victorie de la venirea sa pe banca Sport Clubului (trei amicale, tot atâtea remize), antrenorul Viorel Tanase s-a declarat nemultumit de rezultat si de evolutia din mitanul secund, dar a apreciat modul in care elevii sai au lucrat in cantonament: „E adevarat ca jocul de la Moinesti a lasat de dorit in repriza a doua. Pe de alta parte, a existat si o stare de oboseala, inerenta acestei perioade, deoarece baietii s-au angajat foarte bine la efort in stagiul de pregatire centralizata de la Slanic”.

Daca „Vioara” a semnalat si lucruri negative la echipa sa („dincolo de rezultat, m-a nemultumit faptul ca tinem prea mult mingea atunci când jocul nu o cere”), antrenorul Moinestiului, Sorin Trofin a salutat atât rezultatul, cât si evolutia jucatorilor sai. „Desi a fost infiorator de cald, noi am facut un joc bun, in special in repriza secunda, atunci când puteam reusi desprindrea. E buna insa si remiza, in conditiile in care noi alcatuim o echipa tânara, de moral. Ca sa nu mai spun ca acesta este primul rezultat pozitiv obtinut in compania Sport Clubului, precedentele nefiind in favoarea noastra”, a subliniat Trofin.

CSM Moinesti a inceput partida cu urmatoarea garnitura: Ciuclea – D. Filip, C. Trofin, Lupu, Aiftimoaie – Irimia, Apostu, Braescu – Vieru, G. Darie, B. Lupu. Dupa pauza, antrenorul-jucator Sorin Trofin a rulat intreg lotul avut la dispozitie, minus Rares Marin, care acuza dureri la genunchi.

De partea cealalta, Sport Club a mizat pe urmatorul „unsprezece” de start: Ariton – Dediu, Agache, Adascalitei, Carp- Pintea, Dumitriu – Blanaru, Husein, Miron – B. Ungureanu. In partea secunda, au intrat: Geaman, Radutoiu, Bamba, Stoica, Balita, R. Cojocaru, Aioanei, Aghirculesei, S. Vlad.

Sursa: Deșteptarea

30 Jul. 2012, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă