Încă un test trecut de FC Hunedoara, 1-0 cu FC Caransebeș

23 Jul. 2012, 17:27 Pregătiri, amicale
Încă un test trecut de FC Hunedoara,** 1-0 cu FC Caransebeș

FC Hunedoara a învins, sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, pe FC Caransebeș probabil o viitoare adversară sezonul viitor în campionatul Ligii a III-a. „Negru-albaștrii” vor juca în această săptămână cu UTA Arad.

FC Hunedoara a mai câștigat încă un joc test, al doilea în această vară, iar antrenorul principal Marius Opric aflat în căutarea echipei standard a profitat de ocazie pentru a-și completa impresiile lăsate de jucătorii săi pe teren.

FC Hunedoara a învins, sâmbătă, în deplasare scor 1-0, pe FC Caransebeș probabil o viitoare adversară sezonul viitor în campionatul Ligii a III-a. Unicul gol al partidei a fost înscris din fază fixă, cu capul, de atacantul Raul Lintaru intrat în teren după pauză.

„Negru-albaștrii” au mai băgat încă odată mingea în ațe prin Pepenar însă golul a fost anulat pe motiv de offsaid.

Și în acest joc antrenorul principal Marius Opric a aliniat două echipe, câte una în fiecare repriză doar cei 3 portari: Dragotă, Ilie Anton și juniorul Raț s-au rotit între ei între buturi unde au stat doar câte 30 de minute.

Astfel, în prima repriză au jucat: Dragotă – Vîrtan, Bier, Cuciula, B. Roiu – Găceanu – R. Cristian, J. Vajda, Vișan, Făgărășanu – D. Suciu care au fost înlocuiți de A. Ilie (Raț) – Ungureanu, I. Buta, A. Stroia, Dosan – Tiric, Benea, R. Munteanu, Pepenar – Nicolau, Lintaru. A mai jucat și Șoit ;i Zdrâncu.

Alte 3 amicale în această săptămână

A fost al treilea joc amical disputant de FC Hunedoara de la reluarea antrenamentelor după dubla cu CS Ineu (scor 0-0 și 6-1). În această săptămână FC Hunedoara va susține alte 3 meciuri de pregătire după următorul program: miercuri, în deplasare, cu UTA Arad (Liga a II-a), vineri, pe teren propriu, cu Europa Alba Iulia (Liga a III-a) și sâmbătă, la Hunedoara, cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba).

Articol scris de Sami Tamaș

23 Jul. 2012, 17:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă