Încă un stranier în cantonamentul Forestei. Florentin Petre va testa în zilele următoare un bulgar

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 12:25 Pregătiri, amicale
Încă un stranier în cantonamentul Forestei.** Florentin Petre va testa în zilele următoare un bulgar

Aflată în plină perioadă a pregătirii de iarnă, Foresta caută întăriri, în condițiile în care din lotul aflat acum în cantonament la Poiana Negri lipsesc mai mulți fotbaliști de bază din turul campionatului. Ultimul fotbalist ajuns sub comanda antrenorului Florentin Petre este un bulgar. În vârstă de 21 de ani, Ivan Georgiev Makriev vine de la formația de liga a treia Pirin Gotse Delchev. Makriev are un fizic impunător, 1.96 metri și 89 de kilograme, și poate evolua în centrul liniei de fund sau la mijlocul terenului.

Bulgarul Makriev este al patrulea fotbalist străin care s-a alăturat lotului Forestei în această iarnă. De departe, cel mai titrat dintre ei este atacantul francez Loic Kharoubi, un fotbalist cu un CV cu adevărat impresionant. În vârstă de 25 de ani, Kharoubi are în portofoliu formații cunoscute precum Valenciennes și Dunkerque din Franța, Al Gharafa (Qatar), Catanzaro și Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia). Kharoubi vine după o accidentare serioasă la genunchi și intenționează să-și relanseze cariera în România. Sub comanda lui Florentin Petre se mai află și moldovenii Mihai Negură, fundaș stânga, și Oleg Lupușor, mijlocaș central, ambii în vârstă de 23 de ani, de la Speranța Nisporeni.

Un câștig mare pentru echipă îl constituie și recuperarea mijlocașului Vasile Dănilă, care s-a recuperat complet după accidentarea care l-a ținut pe tușă în turul campionatului.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 12:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă