Încă o reunire falsă la FC Brașov. Doar nouă jucători au venit la stadion

Marius ANGHEL 04 Jul. 2016, 19:25 Pregătiri, amicale
Încă o reunire falsă la FC Brașov.** Doar nouă jucători au venit la stadion

Programată pentru luni seara, reunirea „stegarilor” a fost o simplă șuetă. La fel ca și săptămâna trecută, câțiva jucători s-au prezentat la Stadionul Tineretului, dar nu s-a făcut niciun antrenament. „Nimeni nu știe nimic” a fost concluzia jucătorior prezenți, bulversați de nebunia din jurul clubului.

Chiar dacă i-a expirat contractul cu FC Brașov, Adrian Szabo a fost prezent la stadion, „din respect pentru jucători”. La stadion a fost și Andrei Șanta, iar secundul Ioan Naghi le-a comunicat jucătorilor în vestiar că vor fi anunțați telefonic când va fi reprogramată reunirea.

„Am venit ca să avem de unde pleca”, au comentat jucătorii extrem de nemulțumiți de faptul că nimeni din conducerea clubului, în special, președintele Gheorghe Popa, nu a fost prezent la stadion să le explice verde-n față care este situația clubului.

„Din păcate, nimeni din conducere nu a fost prezent la reunire. Domnul Naghi ne-a spus că vom fi anunțați în cel mai scurt timp de program. Sper și vreau să cred că se vor găsi soluții pentru situația dramatică prin care trece FC Brașov. Așteptăm un semn din partea conducerii”, a spus Horia Popa.

Jucătorii prezenți astăzi la stadion: Mutu, Tănase – Buga, Poverlovici, Moraru, Horia Popa, Alupoaie, Negotei, Idor.

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 04 Jul. 2016, 19:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă