Încă o înfrângere în Antalya pentru Gaz Metan. Medieșenii au încasat trei goluri de la o echipă bosniacă

Marius ANGHEL 12 Feb. 2016, 15:49 Pregătiri, amicale
Încă o înfrângere în Antalya pentru Gaz Metan.** Medieșenii au încasat trei goluri de la o echipă bosniacă

Gaz Metan Mediaș ar fi trebuit să joace joi cu FK Rudar Pljevlja, a doua clasată din prima ligă din Muntenegru, însă, în cele din urmă, adversar i-a fost o echipă din Bosnia-Herțegovina. În cel de-al cincilea test din cantonamentul din Antalya, gruparea pregătită de Leo Grozavu a întâlnit-o pe Mladost Velika Obarska, prima clasată din a doua serie a ligii secunde din Bosnia. Cu toate că adversarul a fost inferior față de cel programat inițial, Gaz Metan nu i-a făcut față pe teren și a pierdut cu 1-3.

În amicalul cu echipa bosniacă, Gaz Metan a început, potrivit paginii de Facebook a clubului, cu următorul „11”: Botoșer – Florean, R. Zaharia, L. Cazan, Neagu, Iacob, Bic, Petriș, Niță, Gavra, Coșereanu. Unicul gol al medieșenilor a fost înscris de Ovidiu Bic, din penalty.

Clubul medieșean revine pe 15 februarie din cantonamentul din Turcia, nu înainte însă de a mai evolua într-un amical, duminică, cu Belshina Bobruisk, a patra clasată din prima ligă din Belarus. La revenirea în țară, Gaz Metan va mai disputa un test, pe 20 februarie, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva echipei Ceahlăul.

Până acum, în meciurile de verificare din Antalya, Gaz Metan Mediaș a înregistrat următoarele rezultate: 0-1 cu Bohemians Praga, 1-0 cu Akzhayik Uralsk, 1-1 cu FK Novi Pazar, 3-4 cu Altyn Asyr FK și 1-3 cu Mladost Velika Obarska.

Marius ANGHEL 12 Feb. 2016, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă