Încă doi stranieri vor juca la Șoimii. Mitu a testat mai mulți jucători în testul pierdut cu Victoria Felnac

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Sep. 2016, 11:01 Actualizat: 07 Sep. 2016, 11:02 Pregătiri, amicale
Încă doi stranieri vor juca la Șoimii.  Mitu a testat mai mulți jucători în testul pierdut cu Victoria Felnac

Antrenorul care a promovat-o pe Șoimii Pâncota în Liga a 2-a, Dan Cuedan, și clubul la care activează acum, Victoria Felnic, le-a întins o mână de ajutor „alb-negrilor” de la Șoimii Pâncota, intrați de curând în „gestiunea” italiană a lui Angelo Massone și Salvatore Micari.

Victoria Felnac i-a găzduit marți pe Mitu și compania în cadrul unui amical pe care l-au câștigat cu 2-0, după reușitele semnate Gabor și Vidac, în prima repriză. „Știam că au probleme cu terenurile de antrenament, dar și cu găsirea unei modalități prin care să-și testeze posibilele achiziții. Se știe că Pâncota mi-a rămas dragă, am petrecut ani frumoși acolo, dar, pe de altă parte, îmi doream și eu un adversar pentru a rula tot lotul de jucători și a pregăti cât mai bine meciurile oficiale, cel de mâine, în Cupă și sâmbătă, în campionat. Am fost mulțumit de băieții mei, dar am văzut și la Pâncota câțiva fotbaliști interesanți, le doresc baftă”, a transmis Dan Cuedan, antrenorul „alb-roșiilor”.

La dispoziția lui Dumitru Mitu s-au aflat destui fotbaliști în probe, în special străini, aduși în special din Italia, pe filiera noilor patroni. Între aceștia, doi au ieșit în evidență cu prestațiile lor și vor fi legitimați la Pâncota. Este vorba despre Ismaël Sliti Taïder (foto), un mijlocaș central algerian cu pașaport francez.

Fotbalistul de 19 ani a evoluat ultima oară la formația italiană Latina Calcio, din eșalonul secund, dar și la tineretul lui AC Parma în urmă cu doi ani. De filtru a trecut și Nkori Venceslas Bola, un atacant de careu cu pașaport englez. Acesta are 22 de ani și ar face un cuplu interesant cu Stavarache. Sarr va fi reținut și el, în timp ce la Sherif cel mai probabil se va renunța. Totodată, se caută variante de a fi legitimat și uruguayanul Facundo, însă statutul său de jucător minor le dă bătăi de cap „oficialilor” pâncotani.

În fine, la Pâncota au mai ajuns și au evoluat la Felnac portarul Oprea (22 de ani, ex. Mioveni și Caransebeș), fundașul Vulpe și Ionuț Ianc. Pe margine s-a aflat și ex. stelistul Dorinel Popa, legitimat și el de pâncotani. „Aveam nevoie de acest joc pentru a ne putea da seama de cei 6-7 jucători sosiți în probe. Din punctul meu de vedere, nu sunt foarte mulți cei care vor rămâne cu noi, dar suficienți pentru a face un lot bunicel. Dacă ne mai și antrenăm serios, pe terenuri mari, putem progresa rapid. Oricum, obiectivul pentru meciul de sâmbătă cu Tărlungeniul este cel puțin un punct”, a recunoscut Dumitru Mitu, care încă are și atribuții de antrenor la divizionara secundă din Podgorie.

Pentru conformiate, vă prezentăm formula utilizată de felnăcani în testul de ieri cu Pâncota: Pașcalău – Isac, Gabor, Moisă, Istin – Vidac, Dubeștean – R. Popa, Butura, Gîdea – Băd, plus Nichici, Stanciu, Felnacichi, Sabău, Bogdan, Toda, Mărușteri și Ciocan, un fotbalist timișorean sosit în probe.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Sep. 2016, 11:01 Actualizat: 07 Sep. 2016, 11:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă