Încă doi jucători la ACS Poli: Gherasim jr. și sârbul Cukic!

29 Aug. 2012, 21:44 Pregătiri, amicale
Încă doi jucători la ACS Poli:** Gherasim jr. și sârbul Cukic!

La primul antrenament al „alb-negrilor” după înfrângerea de la Pâncota au sosit încă doi jucători noi în probe pe lângă certitudinea Silviu Bălace. Portarul Mihai Gherasim (19 ani), fiul fostului portar al Stelei, format în Anglia la Northampton Town, și mijlocașul sârb Bojan Cukic (foto, 24 de ani), ultima dată la Borac Cacak (Serbia 2).

Gherasim jr. evoluează la fel ca tatăl său între buturi și a fost crescut la academia clubului englez din eșalonul al patrulea, Northampton Town, având și apariții la prima echipă. Mihai a fost convocat de câteva ori la naționala de juniori și s-a aflat la un moment dat în atenția lui Chelsea.

Cukic de partea cealaltă, e un mijlocaș central de picior stâng crescut la Partizan dar care și-a petrecut mare parte din cariera de până acum în eșalonul secund al țării vecine. În sezonul 2008-2009 s-a aflat și în curtea celor de la Gaz Metan Mediaș iar în această vară trebuia să ajungă în Grecia la Anagennisi Giannitsa. Printre echipele la care a evoluat se numără Banat Zrenjanin, Metalac (Serbia) dar și MFK Kosice în Slovacia.

Cei doi sunt doar în pregătire cu ACS Poli, urmând a fi testați de stafful tehnic până la meciul cu UTA. Un alt jucător aflat în probe Florea Voicu (Alba Iulia) are mari șanse să fie reținut. Până la prima etapă se încearcă de asemenea rezolvarea problemei cu străinii ale căror acte nu au sosit.

ACS Poli și-a stabilit miercuri și noul sponsor tehnic, e vorba de firma Macron. Primul rând de echipament al timișorenilor va fi alb cu negru în timp ce al doilea va avea culoarea alb cu bleu-ciel.

Articol scris de Cristian BIHOLARI (Banat Sport)

29 Aug. 2012, 21:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă